banner113

Alanya Yaşam hastanesi hayata döndürdü

banner106

Otel'in iskelesinden balıklama atlayarak kafasını kayaya çarpan Rus turist, ölü olarak geldiği Alanya Yaşam hastanesinde yeniden hayata döndürüldü.

Alanya Yaşam hastanesi hayata döndürdü
01 Ağustos 2018 Çarşamba 13:32

banner108
banner238

Olay önceki gün Konaklı'da bir otelin sahilinde yaşandı. 41 yaşındaki Rus uyruklu Alexsandıra Brinck, otelin iskelesinden balıklama olarak denize atladı. Rus turist kafasını ise kayaya çarptı. Bir süre denizde sürüklenen Rus turist ölü olarak sahile çıkarıldı. Daha sonra ise Yaşam Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye geldiği sırada ölü olan Rus turist Alexsandıra, Yaşam Hastanesi Beyin Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Elçi tarafından hemen ameliyata alındı. 
ELÇİ " ÖLÜ OLARAK GELDİ AMA"
Konuyla ilgili olarak Manşet Alanya'nın sorularını yanıtlayan Op. Dr. Elçi "Bize ölüm vakası olarak geldi. Ancak yaptığımız operasyon sonucu Rus turistin kalbini çalıştırdık. Yoğun bakım servisine kaldırdık. Gece yine kalbi durdu. Yine yaptığımız bir operasyon ile tekrar kalbini çalıştırdık. Şuanda yoğun bakım servisinde tedavisi sürüyor. Durumu kritik. Hayata tutunabildiği takdirde boyundan ameliyat yapacağız" dedi.

 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.