banner113

Alanyalı kadınlar ‘Seçme ve Seçilme Hakkı’nı kutladı!

banner106

Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı verilmesinin 86. yıl dönümü Alanya'da kutlandı

Alanyalı kadınlar ‘Seçme ve Seçilme Hakkı’nı kutladı!
04 Aralık 2020 Cuma 13:27

banner108
banner238

Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının tanınışının yıl dönümünde bu onuru milletimize yaşatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha saygı, sevgi ve rahmetle anıyorum.


Alanya Kent Konseyi tarafından Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilişinin 86. yıl dönümü yoğun katılımla kutlandı.​


5 Aralık Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkının verilişinin 86. yılı dolayısıyla Atatürk Anıtı önünde CHP Alanya Kadın Kolları Başkan Yardımcımız Sn.Özlem Baysal basın açıklamasında bulundu.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Fatma Taşpınar ve Odamız Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Anastasia Petrova Çetinkaya, Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı verilmesinin 86. yıl dönümü kapsamında düzenlenen çelenk törenine katıldılar. Bu vesile ile kadınlarımıza 86 yıl önce bugün seçme ve seçilme hakkı vererek tüm dünyaya örnek olan ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz.


MHP Alanya teşkilatı 5 Aralık Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı verilmesinin yıldönümü münasebetiyle Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törene Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel, Kadın Kolları Başkanımız Sevim Bulut ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle katıldık.


İyi Parti Alanya teşkilatı, Alanya Kent Konseyi tarafından düzenlenen Dünya Kadın Hakları Günü etkinliğine Kadın Politikaları Başkanlığımız öncülüğünde katılım sağladık. Bu vesileyle"Pek yakın bir gelecekte, kadının her anlamıyla erkekle eş olacağı bir dünya doğacaktır."düşüncesi ile bir çok ülkeden önce 5 Aralık 1934 tarihinde Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı tanınmasında öncülük eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü minnet ve rahmetle anıyor, Ulusun varlığının temeli olan kadınlarımızın #DünyaKadınHaklarıGünü'nü kutluyoruz.


Ak Parti Alanya kadın kolları: Alanya Kent Konseyi tarafından düzenlenen 5 Aralık Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilişinin 86. yıl dönümünü pandemi kuralları çerçevesinde kutladık.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.