banner113

Alanyaspor Ahmet bebek için kenetlendi

banner106

Alanyaspor Yönetim Kurulu, teknik heyet ve futbolcuları, SMA tip 2 hastalığı ile mücadele eden Ahmet’e destek olmak bir araya geldi

Alanyaspor Ahmet bebek için kenetlendi
21 Mart 2021 Pazar 08:28

banner108
banner238

Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Ahmet Çaltı'nın tedavisi için başlatılan kampanyaya destek vermek için bir araya geldiklerini belirtti. Sesini duyan tüm dost ve arkadaşlarını bu kampanyaya destek vermeye davet eden Çavuşoğlu, "Biz de kulüp olarak bu kampanyaya destek veriyoruz. Alanya olarak evladımızın tedavisi için gerekli olarak meblanın en kısa sürede toplanacağına inanıyorum" 

Amaçlarının minik Ahmet'in tedavisine en kısa sürede ulaşması olduğunu belirten Teknik Direktör Çağdaş Atan ise, "Evladı olan herkes bilir ki dünyada en kıymetli şey evlattır. Ahmet de her evlat gibi maşallah çok tatlı. Amacımız onun tedavisini tamamlatmak. Allah onu ailesine bağışlasın. Biz de gereken yardımı yapacağımızın sözünü veriyoruz. Bizi tanıyan hayırseverlere sesleniyoruz. Ahmet için gönüllerinden ne koparsa yardımda bulunmalarını talep ediyoruz. Böyle durumlarda bir arada olan, kenetlenen bir milletiz. Biz elimizden geleni yapacağız ve bu tatlı çocuğu inşallah iyileştireceğiz" ifadelerini kullandı

Takım kaptanlarımızdan Georgios Tzavellas da, "Futbolun ötesinde önceliğimiz insan hayatı olmalı. Sadece futbol için burada değiliz. Bu tarz durumlarda gerek kulüp, gerek futbolcu arkadaşlarımız her zaman yardıma hazırız. Şu anki önceliğimiz Ahmet'in sağlığıdır. Bizi tanıyan herkese, Süper Lig'de futbol oynayan ve baba olan takım kaptanlarına seslenmek istiyorum. Ahmet'in sağlığına kavuşması için elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Biz de takım arkadaşlarımızla aramızda konuştuk ve hocamızın bizimle paylaştığı fikir doğrultusunda bir sonraki galibiyet primimizi Ahmet'e vermeye karar verdik. Ahmet'in ailesine de tebriklerimi sunuyorum. Ellerinden geleni yapıyorlar. Umarım en kısa zamanda Ahmet'imizi sağlığına kavuştururuz" diye konuştu.

‘3 AY SÜREMİZ KALDI’
Ahmet bebeğin babası Abdülkerim Çaltı ise tedavi için 3 ay süre kaldığını belirterek, yurt dışında gen tedavisini olması gerektiğiniz ve bir babanın evladının gözleri önünde erimesine izin verilmemesini rica ettiğini söyledi. Haydi Alanya; Ahmet için el ele!

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.