banner113

ALKÜ BAŞHEKİM YARDIMCISI ÖZTÜRK, ÖĞRENCİLERE HEKİMLİK MESLEĞİNİ ANLATTI

banner106

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Alper Öztürk ve Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Kaan Sağlam, Ahenk Projesi kapsamında Demirtaş Çok programlı Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. 

ALKÜ BAŞHEKİM YARDIMCISI ÖZTÜRK, ÖĞRENCİLERE HEKİMLİK MESLEĞİNİ ANLATTI
03 Ocak 2023 Salı 15:45

banner108
banner238

Uzm. Dr. Öztürk, öğrencilerin kariyerlerini planlamada meslekleri daha iyi tanıyabilmeleri, meslek seçiminde doğru karar vermeleri, ileriki hayatlarına doğru yön vermeleri adına hekimlik mesleğini anlatarak deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Alper Öztürk öğrencilere seslenerek: “Meslek seçiminiz size ait olmalıdır. Hedefleriniz doğrultusunda geleceğinize yön vermelisiniz. Hekimlik mesleğini seçmek isteyen öğrencilerimizin esas merkezi maddiyat olmamalıdır. Hekimlik topluma ve insana hizmet için yapılır. İnsan hayatına dokundukça bu size mesleki tatminlik verir. Çok kutsal bir mesleği icra ettiğinizi anlarsınız. “sözlerine yer verdi.   
Uzm. Dr. Alper Öztürk, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Kaan Sağlam ve okul yönetimi öğrencilerle birlikte daha sonra kitap okuma etkinliği düzenledi.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.