banner113

ALKÜ'de ebeler unutulmadı

banner106

ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı 21-28 Nisan Ebeler Haftası kapsamında özverili çalışmalarından dolayı ebelere teşekkür belgesi taktim etti.

ALKÜ'de ebeler unutulmadı
22 Nisan 2021 Perşembe 09:08

banner108
banner238

ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayla Alkan Yavuz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Hatice Şahinkaya Ebeler Haftası kapsamında bünyesinde hizmet veren ebeleri ziyaret ederek vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi taktim etti.  


Ebelik mesleğinin sağlık ekibinin temel taşlarından biri olduğuna vurgu yapan Başhekim Prof. Dr. Lakadamyalı, özverili çalışmalarından dolayı hastanede hizmet veren 44 ebenin her birine ayrı ayrı teşekkürlerini sundu. 

Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı,” Sizler; tarihin en eski mesleklerinden biri olan ebelik vazifesini icra etmekte, hayatta aldığımız ilk nefeste yanımızda yer almaktasınız. Koronavirüs ile mücadelede de hastanemiz çatısı altında her birim ile uyum içinde çalıştınız.  Birlikte yol aldığımız bu mücadelede ve verilen sağlık hizmetinde bizlerin motivasyon kaynağı oldunuz. Özverili çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ederiz. Bu duygu ve düşüncelerle mesleklerinin kutsallığına inanarak gece gündüz demeden büyük bir sevgiyle insanımıza hizmet eden tüm ebelerimizin ebeler haftasını kutluyorum” dedi.  


Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayla Alkan Yavuzsa konuşmasında ; “Bu süreçte insanüstü göstermiş olduğunuz çaba ve mücadele için teşekkür ediyorum. Sağlık dünyasının olmazsa olmazları olan tüm ebelerimizin ebeler gününü en içten dileklerimle kutlarım  “ifadelerine yer verdi.  Daha sonra ebelere vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür belgesi taktim edildi. Anı ölümsüzleştirmek adına hatıra fotoğrafı çekildi.
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.