banner113

ALKÜ'lü gençler aşılanıyor

banner106

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Etli aşılama kampanyası kapsamında üniversite öğrencileri ile bir araya geldi. 

ALKÜ'lü gençler aşılanıyor
24 Aralık 2021 Cuma 14:03

banner108
banner238

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Etli ve yönetim ekibi yürütülen aşılama kampanyası kapsamında Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi.  Hastane yönetimi, “Öğrenci kulüpleri tanıtım ve üye kabul günleri” etkinliğinde açtığı stantta öğrencilere bir yandan aşının önemini anlattı bir yandan da aşı olmalarını sağladı.  Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan’ın katkılarıyla yürütülen aşılama kampanyasına öğrencilerin ilgisi ise oldukça büyüktü. 

Rektör Prof. Dr. Kalan’da mobil aşı standını ziyaret ederek öğrencilerine koronavirüs ile mücadelede aşının önemini anlatarak onları aşı olmaya davet etti.  Prof. Dr. Ekrem Kalan, ”Okullarımız kapansın istemiyorsak, sağlık bir ortamda eğitim hayatımıza devam edip eski günlerimize geri dönmek istiyorsak mutlaka aşılarımızı olalım” diye konuştu.

Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Etli, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Kaan Sağlam ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayla Alkan Yavuz da etkinlik boyunca üniversite alanında gençlerin kurduğu tüm stantları tek tek gezip aşının önemini vurguladı. 
Öğrencilerin etkinliklerine katılarak birlikte hem eğlendi hem de gençlerin aşıya karşı olan tabularının yıkılmasını sağladı. İki gün boyunca devam edecek olan etkinlik çerçevesinde kurulan mobil aşı standında aşılama yapmaya devam edeceklerini aktaran Etli:  "Akademisyenlerimize, İdari personellere ve öğrencilerimize; aşılarını olmaları, eksik aşılarını tamamlamaları için aşı hizmetini üniversiteye getirdik. Bizler bir hekim bir sağlık çalışanı olarak koronavirüs ile mücadelede aşının önemini yılmadan usanmadan anlatmaya ve mücadele etmeye devam edeceğiz. Biz hekimlerin tek gayesi ise bu salgının daha fazla can almadan sona ermesidir. Bunu da tek bir yolla başaracağımızı deneyimlerimiz, gözlemlerimiz sayesinde biliyoruz. Bu virüsten tek kurtuluş yolumuz ve sağlıklı günlere geri dönüşümüzün bileti aşıdır. Bu yüzden herkesi bir kez daha güzel günler için aşı olmaya davet ediyorum" dedi.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.