banner113

ALKÜ'lü öğrencilerden farkındalık etkinliği!

banner106

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nde (ALKÜ) 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında ‘Zaman Kapsülü Etkinliği’ düzenlendi.

ALKÜ'lü öğrencilerden farkındalık etkinliği!
03 Aralık 2021 Cuma 15:21

banner108
banner238


AĞAÇLARA ASILDI
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Kestel Yerleşkesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında farkındalık yaratmak amacıyla ALKÜ Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından ‘Zaman Kapsülü Etkinliği’ düzenlendi. ALKÜ Öğrenci Merkezi önünde düzenlenen etkinliğe ALKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Aslan’ın yanı sıra üniversitenin akademik, idari personeli ile öğrencileri katıldı. Etkinliğin akışı içerisinde katılımcılardan 2030 yılında engelsiz daha güzel bir dünyayı nasıl hayal ettiklerini anlatan bir sayfalık not hazırlanmaları istedi. Hazırlanan notlar daha sonra belirlenen ağaçlara asıldı.
“HEM DÜNYADAKİ HEM ZİHİNLERDEKİ ENGELLERİ KALDIRALIM”
Etkinliğin farkındalık yaratabilmek adına önemli bir organizasyon olduğunu ifade eden ALKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Aslan, “Hem dünyadaki hem de zihinlerdeki engelleri kaldırabilmek adına bu tür etkinliklerin farkındalık oluşturmasını önemli buluyorum. Bugünün anlam ve önemini ifade eden ve gelecek on yıl adına engelleri ortadan kaldırabilmek için dilenen temennileri çok anlamlı buluyor ve katılan herkese teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.