banner113

ALKÜ'nün açık kalp ameliyatına teşekkür geldi

banner106

Antalya Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Emre Asiltürk ve ekibi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimini yerinde ziyaret etti. 

ALKÜ'nün açık kalp ameliyatına teşekkür geldi
08 Nisan 2022 Cuma 15:14

banner108
banner238

Yapılan görüşmelerde Hastane Başhekim Vekili Uzm. Dr. Alper Öztürk hastanenin son durumu, sağlık alanında yapılan yeni düzenlemeler, hizmetler ve fizibilite çalışmaları hakkında bilgi verdi. Toplantı sonrasında heyet,  hastanenin mevcut durumunu yerinde değerlendirmek üzere poliklinik ve servislerde bulunan hekim ve hastalarla bir araya geldi.  Yapılan hizmetleri inceleyen Sayın Asiltürk,  kalp damar cerrahisi hekimlerini bugüne kadar başarılı bir şekilde yapmış oldukları açık kalp ameliyatları için tebrik etti. 

Uz. Dr. Emre Asiltürk :” Pandemi sonrası yeni düzenlemeleri anlatmak için tüm hastanelerimizi yerinde gezerek yöneticileriyle bir araya geliyoruz.  Yapılan görüşmeler sonrasında hekimlerimizin önerilerini, hastalarımızın sorununu birebir dinleyip gerekli notlarımızı alıyoruz. Ziyaretimiz esnasında Ankara Şehir Hastanesi Eğitim koordinasyonunda 31 Aralık 2021 de açık kalp ameliyatlarına başlayan Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin 3 ay gibi kısa bir süre içerisinde 25. vakasını başarılı bir şekilde alması bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Bütün hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başhekim Vekili Alper Öztürk ise daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunmak adına gerek yapısal gerekse çalışma sistematiği açısından yeni düzenlemelere gideceğini belirtti. Öztürk: “Şehrimizin ihtiyaçları doğrultusunda yeni branş ve hekimlerimizi hastanemize kazandırmaya, modern cihazlarla sağlık hizmeti vermeye devam edeceğiz “dedi.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.