banner113

ALKÜ'nün verileri bakanlık tarafından değerlendirildi

banner106

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü kapsamında Bakanlık Verimlilik ve Kalite Uygulamaları Daire Başkanlığından gelen uzman ekiplerce ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin sağlık verileri değerlendirdi. 

ALKÜ'nün verileri bakanlık tarafından değerlendirildi
30 Kasım 2019 Cumartesi 17:00

banner108
banner238



Sağlık tesisini yerinde inceleyerek değerlendirmelerde bulunan heyet; hastanenin tıbbi, idari ve mali destek birimlerini, acil servis, yoğun bakım ve yatan hasta kliniklerini ziyaret edip, gözlemledi. 
Ziyaretin ardından heyet, hastane yönetimi ile birlikte; insan gücü planlaması, tıbbi branşlaşma, özellikli hizmetler, tıbbi cihaz donanım, ekipman, yönetim modeli ve eğitim konularına yönelik değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. 

Etkin ve verimli bir sağlık hizmeti sunumuna katkı sağlamak amacıyla  düzenlenen toplantıda;  hastanenin mevcut durumu, verilen sağlık hizmetleri, sağlık tesisinde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.  
Hastane Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı; bu tür değerlendirme toplantılarının sağlıkta kaliteyi ve verimliliği arttırmak adına önemli bir yer teşkil ettiğini söyledi. Prof. Dr. Lakadamyalı: ”Denetimler, kendi öz değerlendirmemizi yapmamıza katkı sağlamaktadır. Bu doğrultuda bizler de çalışmalarımıza yön verebilmekteyiz" diye konuştu.
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.