banner113

Alman turist: Başkent Alanya hastanesinde emin ellerdesiniz. Ben böyle hizmeti Almanya'da dahi görmedim!

banner106

Alanya'ya tatile gelen Alman turist Claudia Stahl, Başkent Üniversitesi Alanya hastanesinin Oba Ek hizmet binasında verilen hizmetleri Almanya'da henüz görmediğini söyleyerek, hastaneyi öve öve bitiremedi.

03 Kasım 2020 Salı 14:09

banner108
banner238


Alman turistin Türkçe tercümesi

Günaydın arkadaşlar. Size Başkent Hastanesi’ni göstermek istedim. Fakat burası merkezdeki değil, Oba’daki hastane. Durum şu ki, bütün terapileri hem merkezde hem de burada yaptırabiliyorsunuz. Daha doğrusu neredeyse bütün terapileri. Örneğin Diş Doktoru normalde burada bulunmuyor, fakat öyle bir düzenleme yapılmış ki, haftanın belirli günlerinde doktorlar burada da bulunuyor.  

( Burası giriş Bölümü) 
Eğer bununla alakalı sorularınız varsa, bana yazabilirsiniz.
 Şimdi sizinle otopark bölümüne geçiyoruz.
 Alanya, sağlık hizmetleri konusunda gerçekten de çok iyi derecede donatılmış durumda. Ben burada çok severek hastaneye gidiyorum, daha doğrusu Başkent Hastanesi’ne severek geliyorum çünkü burada her zaman tercümanlar var, işlerinde gerçekten de çok iyiler. 

Bütün muayenelerde de yanınızda bulunup size eşlik ediyorlar.
 
Burası da Diyaliz merkezi’miz. Başkent Hastanesi, tüm Türkiye’de merkezleri bulunan bir üniversite hastanesidir.
 Burası ana bina.
 Evet, hastaneler ve sağlık hizmetleri ile alakalı sorularınız varsa, bana ulaşmanız yeterli. Çok emin ellerdesiniz, burada başınıza kötü anlamda bir şey gelmez. Merkezdeki hastane, biraz daha eski gibi görünüyor. Ama bu görüntünün aksine burada son teknoloji makineler var ki, böylesini Almanya’da henüz görmedim.
 

Özellikle de Diş Doktoru konusunda. Bu konuya değinmişken, bununla da alakalı önümüzdeki zamanda da bir şeyler paylaşacağım çünkü bu hizmetin ne kadar güzel ve uygun fiyatlı olduğu inanılmaz.
 Diş implantı hakkında da fiyat bilgisi alıp bunu da sizinle paylaşacağım. 
Şimdilik hoşça kalın diyorum, kendinize iyi bakın.
 

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.