banner113

Antalya’da vaka sayısı 200’e ulaştı

banner106

Koronavirüs önlemlerinin azaltılması ve normalleşmeye geçiş sürecinde hem diğer illerden gelenler hemde uçuşların başlaması ve yaşanan rehavet nedeniyle Antalya’da pozitif vaka sayısı bir günde 200 oldu.

Antalya’da vaka sayısı 200’e ulaştı
09 Temmuz 2020 Perşembe 11:53

banner108
banner238

Koronavirüs salgının başlamasında bu yana çok sıkı kontrol edilen ve hasta sayısı hiçbir zaman 130’u geçmeyen Antalya’da, normalleşme sürecinin başlamasıyla vaka sayıları artmaya başladı. Özellikle yaz mevsimi nedeniyle diğer şehirlerden Antalya’ya gelenler, hemde uçuşların başlamasıyla birlikte yurt dışından gelen turistlerde görülen yeni pozitif vakaları uzmanları endişelendiriyor.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, normalleşme sürecinde vaka sayısında ki artışa dikkat çekti. Salgının en üst seviyeye çıktığı dönemde 200 pozitif rakamına ulaşılmadığını belirten Yeni, rehavet endişesini dile getirdi. Mevlüt Yeni paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Bir anda vaka sayımız 200 olmuş. En pik zamanda bile bu sayıya ulaşmadık. Allah’tan ölüm oranı sıfır ve yoğun bakımda hiç hastamız yokmuş. Daha önce olduğu gibi Antalya’ya gelen giden sıkı bir şekilde kontrol edilmeli. Rehavete kapılmamalıyız.

Aksi halde ciddi sıkıntı yaşarız.”

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.