banner113

BAŞHEKİM KARAHAN’DAN YENİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ BAŞHEKİMİNE ZİYARET  

banner106

Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimliğine yeni atanan Ahmet Emre Uysal’a, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Oğuz Karahan hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

BAŞHEKİM KARAHAN’DAN YENİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ BAŞHEKİMİNE ZİYARET  
16 Aralık 2022 Cuma 16:21

banner108
banner238


 Ziyarette Alanya ADSM'da İdari Mali İşler Müdürü Samir Yılmaz'da yer aldı. Fikir alışverişinde bulunulan ve samimi bir havada gerçekleşen ziyarette; Alanya’da sağlık alanında yapılması planlanan projeler, verilen hizmetler ve yeni planlanan sağlık hizmetleri konuşuldu.
Uysal nazik ziyaretinden dolayı Başhekim Doç. Dr. Karahan’a teşekkür etti. Öç. Dr. Oğuz Karahan ise Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yeni Başhekimi Ahmet Emre Uysal’a teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

BAŞHEKİM KARAHAN’DAN ALTSO BAŞKANI ERDEM’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Oğuz Karahan, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eray Erdem’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.  
Ziyaret esnasında geleceğe yönelik sağlık yatırımları, sağlık turizmi ve birlikte yürütülebilecek projeler hakkında karşılıklı istişarede bulunuldu. ALTSO Başkanı Eray Erdem ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi.  Başhekim Karahan’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.