banner113

Başhekim Lakadamyalı görevinden ayrıldı

banner106

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 2.5 yıldır başhekim olarak görev yapan Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı 14 Aralık 2021 tarihi itibariyle görevinden ayrıldı. 

Başhekim Lakadamyalı görevinden ayrıldı
14 Aralık 2021 Salı 09:08

banner108
banner238

Lakadamyalı "Yaklaşık 2.5 yıldır gururla sürdürdüğüm Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik görev süremin sonuna geldim. İstifa ettiğim şeklindeki söylemlere itibar edilmemelidir. Sözleşmem bitti ve devam etmeme kararı aldım. Tüm sağlık çalışanları ile birlikte başlattığımız Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesinin gelişim, değişim ve dönüşümünün hız kesmeden devam edeceğine inancım tamdır. Pandeminin yaşandığı bu zor görev döneminde cansiperane çalışarak güzel işler ortaya koyan tüm sağlık çalışanlarına müteşekkirim. Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Alanya halkı nezdinde ulaştığı itibar bana ayrı bir gurur vermektedir. 
BAYRAK YARIŞI
Bir görevi daha layıkıyla yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyim. Makamların geçici olduğunu ve en yüce makamın milletimiz nezdindeki itibar olduğunu biliyorum. Bu tip görevler bir tür bayrak yarışıdır. Göreve atanacak olan yeni başhekime de şimdiden başarılar diliyorum. Bundan böyle akademik ve eğitim faaliyetlerime daha fazla zaman ayırabileceğim. 
TEŞEKKÜR ETTİ
Başhekimlik sürecinde çokça fedakarlık gösteren kıymetli eşime, güzel kızlarıma; desteğini her zaman hissettiğim müstesna insan Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'na, bölge milletvekillerimize ve anlayışlarından ötürü tüm siyasi partilerin İlçe Başkanlarına şükranlarımı sunuyorum. Yaklaşan 2022 yılının sizlere sağlık, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum." 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.