banner113

Başhekim Lakadamyalı, stajer hekimlerle bir araya geldi

banner106

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Tıp Fakültesi dönem 4 ve 5 öğrencileri Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde stajyer hekimlik için yüz yüze eğitimlerine başladı. 

Başhekim Lakadamyalı, stajer hekimlerle bir araya geldi
24 Ağustos 2021 Salı 16:15

banner108
banner238

Başhekim Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı stajyer hekimlere hitaben yaptığı konuşmada, ”Tecrübe çok değerli bir yol göstericidir. Deneyim de çalışarak kazanılır. Gelecekte iyi birer hekim olmanız adına pusulanız olacağız ve yolunuzu aydınlatmak için buradayız” dedi.  

Hastanenin konferans salonunda stajyer hekimlerle bir araya gelen Başhekim Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı, “Geleceğimizin hekimleri olan siz öğrencilerimiz için gerekli tüm fiziki alt yapı ve koşulları sağladık. Doktorluk uzun süreli eğitim, emek ve fedakârlık isteyen bir meslektir. Bizler değerli hekimlerimizle birlikte bu zorlu yolunuzda sizlere ışık olmaya çalışarak deneyim kazanmanızı sağlayacağız. Yüz yılda bir karşılaşılabilecek bir virüs ile karşı karşıyayız. Koronavirüs salgını hayatımızı derinden etkilemekte, özgürlüklerimizi ve eğitimimizi kısıtlamaktadır. Bu salgında öğreneceğiniz çok şey var. Pandeminin 531. gününde hayatın olağan akışına uygun gerekli tedbirleri alarak sağlık hizmetini vermeye devam ediyoruz. Sizlerden öncelikle isteğimiz maske ve mesafe kurallarına öncelikle uymanızdır. Aileniz, çevreniz ve kendiniz için eğitim hayatınızın aksamaması adına yaşamınızın her alanında buna dikkat edelim. Pandeminin üstesinden hep birlikte geleceğimize inanıyorum. Tecrübe kazanacağınız bu yolculukta hepinize kurumum adına hoş geldiniz diyor ve başarılar diliyorum” dedi.   

Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Etli ise konuşmasında, ”Bugün burada hepiniz öğrencilikten çıkarak doktor olma yolunda ilk adımınızı attınız. Bu eğitim yolculuğunuzda hocalarınız tecrübelerinden faydalanın. Bizler geleceğimizin hekimleri olan sizlerin destekçisi olmaya devam edeceğiz. Gereken tüm eğitimleri almanız için de yanınızdayız“ diye konuştu.  
Öğrencilerden sorumlu hekim Prof. Dr. Ahmet Aslan da öğrencilere seslenerek, ”Her zorlukta bir fırsat vardır felsefesinden yola çıkarak tecrübe ve deneyim kazanmak için çalışmalısınız. Bol bol vaka görerek hocalarınızdan maksimum derecede faydalanın. İyi bir eğitim görmeniz adına her daim destekçiniz olacağız“ dedi. Toplantı sonrası yüz yüze eğitimin ilk gününde stajyer hekimlere” iş güvenliği ve sağlığı  “ hakkında eğitim verildi.

 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.