banner113

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ 

banner106

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı’ya iade-i ziyarette bulundu.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ 
22 Eylül 2020 Salı 10:20

banner108
banner238
Ziyaret esnasında Prof. Dr. Lakadamyalı, göreve geldikleri günden bu yana verdikleri hizmetler, yürüttükleri çalışmalar ve hastanenin genel durumu hakkında Kaymakam Ürkmezer’e bilgi verdi. 

Pandemi döneminde yapılan çalışmalara ve hizmetlere de değinen Prof. Dr. Lakadamyalı, ülke olarak zor bir süreçten geçtiklerini ifade etti. Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı, ”Özellikle sağlık çalışanlarına bu zorlu süreçte çok iş düştü. Büyük bir özveriyle çalışan sağlıkçılarımızın tek bir isteği var. O da bu konuda herkesin duyarlı olmasıdır. Maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarını lütfen unutmayalım. Tedbiri elden bırakmayalım. Güzel günleri hep birlikte göreceğimize ve bunu birlikte başaracağımıza inanıyoruz” dedi.

Sağlık alanında yapılan hizmetler hakkında Ürkmezer ve Lakadamyalı karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Bilgilendirme sonrası Lakadamyalı ve yönetim ekibiyle birlikte binayı gezen Dr. Fatih Ürkmezer yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Ziyaret esnasında sağlık çalışanlarıyla da bir araya gelen Ürkmezer, onların görüş ve önerilerini dinledi. Dr. Fatih Ürkmezer yatarak tedavi görmekte olan hastaları da unutmayarak her birini ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini sundu.

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, halka hizmet noktasında önemli bir misyon üstlenen Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin başarılarından dolayı Başhekim Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı ve ekibine, sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.