banner113

ELA BEBEK İÇİN İMZALI FARMA SATIŞI

banner106

Alanya'da SMA tip 1 ile mücadele eden Ela bebeğin sağlığına kavuşabilmesi için sadece 5 günü kaldı. Ela bebeğe destekler devam ederken bir destekte Corendon Alanyaspor imzalı formanın satışından gelecek. Alanyalı Sevcan Atılay, Alanyaspor’un imzalı formasını Ela Bebek için açık arttırma ile satışa çıkaracak.

ELA BEBEK İÇİN İMZALI FARMA SATIŞI
25 Ağustos 2022 Perşembe 18:24

banner108
banner238

Alanya’da yaşayan Hayrullah Ünal ve Nuray Ünal çiftinin 11 aylık kızları Ela bebeğin SMA Tip 1 hastalığıyla mücadelesi devam ediyor. Foto Moda sahiplerinden Sevcan Atılay ise Corendon Alanyaspor'un ilk 11’nin imzasını taşıyan formayı altın görünümlü çerçeveyle Ela bebek için açık artırmaya sunuyor.

ELA BEBEK KURTULMALI
Uzun uğraşlar sonrasında bu fikri hayata geçiren Sevcan Atılay, Ela bebeğin son ümidinin Alanya halkı olduğunu belirterek, “Ne olur bu sese kulak verin, çorbada sizin de bir tuzunuz olsun. Ela bebek sağlığına kavuşsun” dedi.

FORMAYI KİM ALACAK?
Alanya halkı tarafından büyük ilgi göreceğini tahmin edilen Corendon Alanyaspor'un imzalı ve çerçeveli bu formasını kimin alacağı merak konusu oldu. İlgili formanın ise Kız Meslek Lisesi karşısındaki Foto Moda’da sergilendiği belirtildi.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.