banner113

"Farkındayız, minnettarız" ziyareti

banner106

Alanya Kestel Ayhan Şahenk İlkokulu 1. sınıf öğrencileri öğretmenleriyle birlikte, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

"Farkındayız, minnettarız" ziyareti
05 Nisan 2017 Çarşamba 11:16

banner108
Muhteşem konser
İlgili Galeriye Git
banner238
“FARKINDAYIZ, MİNNETTARIZ”
Teşekkür ziyaretlerinin adını “Farkındayız, Minnettarız” koyan Kestel Ayhan Şahenk İlkokulu’nun minik öğrencileri, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e okulları için yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. Öğrenciler, pankartların üzerine yazdıkları sloganları okudular. Yücel’e olan sevgilerini farklı şekillerde gösteren öğrencilerden biri sınıf adına hazırlanan mektubu okurken, bir diğeri ise saz çaldı.

Okumayı yeni öğrenen minik konuklarıyla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Yücel, öğrencilerin yazdığı cümleler karşısında da duygulu anlar yaşadı. Kestel Ayhan Şahenk İlkokulu 1. sınıf öğrencileri ve öğretmenlerine ziyaretleri için teşekkür eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Okumak herkesin hakkı. Çocuklarımızın daha iyi şartlarda okuması, daha sağlıklı okul bahçelerinde oynaması için Belediye olarak okullara desteğimiz devam edecek. Eğitim yatırımlarımızı tüm yatırımların üstünde görüyoruz” dedi.
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.