banner113

Hastaların umudu ALKÜ oldu

banner106

Hastaların umudu ALKÜ oldu
14 Aralık 2018 Cuma 13:57

banner108
banner238

Akciğer kanseri teşhisi konan 63 yaşındaki Kamil Öztürk, şifayi ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde  buldu.
Akciğer kanseri teşhisi konan  Kamil Öztürk ameliyat için başvurduğu birçok sağlık kuruluşundan yaşı ve kalp rahatsızlığı nedeniyle operasyonu riskli bulunarak  geri çevrildi. Uzun araştırmalar sonucunda  Göğüs Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Oktay Aslaner ile iletişime geçen Öztürk, yapılan tetkikler ve değerlendirme sonucunda ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ameliyata alındı. Başarılı bir operasyon sonucunda  Kamil Öztürk eski sağlığına kavuştu.  
Öztürk’ü servisinde ziyaret eden Dr. Öğr. Üyesi Oktay Aslaner geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Aslaner :”Akciğer kanseri teşhisi konan Kamil Bey bizimle iletişime geçti. Kendisi 50 yıldır sigara kullanmaktaydı. Solunumu yetersiz, geçirdiği kalp krizi sonrasında by pass ameliyatı olmuş ve stent takılmıştı. Bütün bu olumsuz şartlara rağmen ekibimle birlikte vakayı değerlendirerek operasyona aldık. Hastamın sağ akciğerindeki tümörü  tamamen alarak eski sağlığına kavuşmasını sağladık. Kendisine sağlıklı uzun ömürler diliyorum.“ diye konuştu. 
Kamil Öztürk umudunu kestiği anda Dr. Oktay Aslaner ile karşılaştığını, kendisine  bir can borçlu olduğunu ifade etti. Öztürk;” Ameliyatım için Isparta’dan buraya tedavi amaçlı geldim. Eski sağlığıma kavuştuğum için çok mutluyum. Doktoruma ve hastane  çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.“dedi.

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.