banner113

Hastanede engeller kalkıyor

banner106

Dünya Engelliler Vakfı (WDU) Başkan Yardımcısı Necdet Öztürk ve ekibi, Alanya  Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi Psikoloğu Esra Yemez ile birlikte ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Bülent Adil Taşbaş ve yönetimini ziyaret etti. 

Hastanede engeller kalkıyor
14 Ağustos 2018 Salı 14:28

banner108
banner238
Ziyaret sırasında  Necdet Öztürk engelli vatandaşların hastanelerde yaşadıkları sorunları dile getirdi. Öztürk: “Her insan potansiyel bir engelli adayıdır. Bizler bu bilinç ile herkesin hareket etmesi gerektiğini düşünmekteyiz. Bu doğrultuda bizleri engelli konumuna düşürecek nedenlerin önlenmesi ve gereken tedbirlerin alınmasını istiyoruz. Hastaneniz ben ve benim gibi arkadaşlarımı düşünerek düzenlenmiş. Hastane yönetimi olarak bizleri düşündüğünüz ve anladığınız için teşekkür ederiz.” dedi
YETER Kİ ENGELLERİ KALDIRALIM
Hastane Başhekimi Prof. Dr. Bülent Adil Taşbaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek her türlü desteği ve katkıyı sağlamaya hazır olduklarını dile getirdi. Taşbaş "Düşüncelerinize önem veriyoruz. Bu bağlamda her türlü  fikre açığız. Yeter ki engelleri kaldıralım. Sizlere yardımcı olarak hayatınızı kolaylaştıralım.”dedi.
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.