banner113

HELAL OLSUN ALANYALI ECZACILARA: 160 BİN TL GELİR ETTİLER

banner106

Antalya Eczacı Odası Çatlak Havan Tiyatro Topluluğu tarafından Alanya’da ‘Çılgın Bir Aşk’ isimli tiyatro oyunu sahnelendi. Sık sık alkış alan oyunun bilet satışından 160 bin TL gelir elde edildi.

HELAL OLSUN ALANYALI ECZACILARA: 160 BİN TL GELİR ETTİLER
26 Ağustos 2022 Cuma 13:06

banner108
banner238

Alanya Eczacı Odası Temsilciliği tarafından Ela bebeğe destek olmak için ilçede başlatılan kampanya kapsamında Antalya Eczacı Odası Çatlak Havan Tiyatro Topluluğu tarafından Lope de Vega’nın ‘Çılgın Bir Aşk’ isimli tiyatro oyunu sahnelendi. Alanya Kültür Merkezi’nde (AKM) sahnelenen oyunu Uzman Eczacı Antalya Eczacı Odası Başkanı İsmail Erçin, Antalya Eczacı Odası Alanya Temsilcisi Ufuk Aras Solmaz, ilçedeki eczacılar ile aileleri ve davetliler izledi. Eczacıların bir aşk hikayesini anlattığı oyun izleyicilerden bol bol alkış aldı. Oyun sonunda Ela bebek için yürütülen kampanyanın
destekçilerinden Cemile Pehlivan, Erçin ve Solmaz’a üzerinde Ela bebeğin fotoğrafının bulunduğu tabloyu hediye etti. Oyunun ardından konuşan Erçin, Alanya temsilciliği yönetimine, izleyicilere ve tiyatro ekibine teşekkür etti.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.