banner113

MAHMUTLAR SPOR İLE SAĞLIKLI GELECEĞE YÜRÜYORUZ Projesi

banner106

MAHMUTLAR SPOR İLE SAĞLIKLI GELECEĞE YÜRÜYORUZ Projesi
04 Ekim 2022 Salı 18:57

banner108
banner238

Mahmutlarspor olarak Mahmutlar mahalle muhtarımız Ahmet Top ile birlikte "Mahmutlar spor ile Sağlıklı Geleceğe Yürüyoruz " doğa yürüyüşü projesini hayata geçiriyoruz.

Gündelik hayatın yoğunluğundan uzaklaşmak isteyen doğa severleri, 09.10.2022 tarihinde saat 07.30 ' da Mahmutlar mahalle muhtarlığı önünde buluşmaya davet ediyoruz.

Her zaman ilklere öncelik eden Mahmutlar, sağlıklı gelecek için spor yaparak örnek olmaya devam ediyor. Doğa yürüyüşü sonrasında Mahmutlar spor merkezinde sucuk ekmek ikramımız olacaktır. Yaş sınırlaması yoktur 

Bütün hemşehrilerimizi bekliyoruz.

MECLİS ÜYESİ VE MUHTAR' DAN ORTAK PROJE

Alanya Belediye Meclis Üyesi, İnşaat Mühendisi ve Mahmutlarspor Başkanı Yılmaz Bağışlar, Mahmutlarspor olarak Mahmutlar Mahalle Muhtarı Ahmet Top ile birlikte “Mahmutlarspor ile Sağlıklı Geleceğe Yürüyoruz” adlı bir doğa yürüyüşü projesini hayata geçirdiklerini açıkladı. Bağışlar, “Gündelik hayatın yoğunluğundan uzaklaşmak isteyen doğa severleri, 9 Ekim Pazar günü saat 07.30’da Mahmutlar Muhtarlığı önünde buluşmaya davet ediyoruz. Her zaman ilklere öncelik eden Mahmutlar, sağlıklı gelecek için spor yaparak örnek olmaya devam ediyor. Doğa yürüyüşü sonrasında Mahmutlarspor merkezinde sucuk ekmek ikramımız olacaktır. Yaş sınırlaması yoktur. Bütün hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi.

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.