banner113

Öğrenciler hastanede stajlarına başladı

banner106

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayla Alkan Yavuz, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu  öğrencileri ile hastanenin konferans salonunda bir araya geldi. 

Öğrenciler hastanede stajlarına başladı
02 Şubat 2021 Salı 15:27

banner108
banner238

Stajlarını hastanede gerçekleştirecek olan 23 Paramedik , 10 Laboratuvar Teknikeri ve  10 Fizik Tedavi Teknikeri adaylarına alanları hakkında bilgi verildi.  
43 öğrenciye  seslenen Yavuz; “ Sizler için yeni bir dönem başlıyor. Sağlık tesisimizde bilgi,deneyim ve tecrübe kazanarak eğitimlerinizi tamamlayacaksınız.Bunun için bizler sizlere gerekli fiziki alt yapı ve  koşulları sağlayacağız. Hastanemizde dikkat edilmesi gereken bazı  hususlar var. Bunların başında da  hastane enfeksiyonları yer almaktadır. “diye konuştu. 

Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Aysel Duman; hastanede eğitime başlayan  stajyerlere  enfeksiyon hastaları ,izolasyonlar ,koruyucu ekipman  kullanımı ,kan yolu ile bulaşan hastalıklar,atık yönetimi hakkında bilgilendirdi. Soru cevap  şeklinde geçen eğitim sonrası öğrencilere  sağlık tesisi gezdirildi.
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.