banner113

Ölüm döşeğinde olan diş doktoru için umutlar tükeniyor

banner106

Yanlış teşhis ve tedavi iddiasıyla ölüm döşeğinde olduğu iddia edilen diş hekimi Gamze Uğurlu Urhan için umutlar tükeniyor. Eşi Halis Urhan hukuksal mücadeleyi başlattı

Ölüm döşeğinde olan diş doktoru için umutlar tükeniyor
25 Ekim 2018 Perşembe 09:17

banner108
banner238

Alanya ilçesinde diş hekimi Gamze Uğurlu Urhan'ın, trafik kazası sonrası gittiği hastanede yanlış teşhis ve tedaviye bağlı damar yaralanması ile ağır beyin kanaması geçirdiği iddiasının ardından tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde çoklu organ yetmezliği başladı. Akciğeri de iflas eden Urhan'dan umutlar kesildi.
BU KADAR UCUZ OLMAMALI
Eşinde çoklu organ yetmezliği başladığı için Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavisinin sürdüğünü de belirten Halis Urhan, "Durumu çok ağırlaştı. Şu an ümitler kesilmiş durumda. Hayat bu kadar ucuz olmamalı" dedi. Urhan, 6 yaşındaki kızı Nilsu Urhan'ın her gün "Ben annemi istiyorum" diyerek göz yaşı döktüğünü belirterek, "Kızımla birbirimize sarılıp ağlıyoruz. Bunu bize yaşatanların yanına kar kalmasın. Cezası neyse çeksin. Suç duyurusunda bulundum" diye konuştu.
CİNAYETTEN BETER
Halis Urhan, kırılan kolun alçıya alınması sırasında eşinin koluna 13 çivi çakıldığını da söyledi. Bu çivilerin kemikten dışarı çıktığını da belirten Urhan, "Bir kola 13 çivi çakılıyor. Bu nasıl iş? Bunu yapan adalet önünde hesap vermeli" ifadelerini kullandı. Eşinin geçtiğimiz yıl annesini kaybettiğini belirten Urhan, başlarından geçenin cinayetten beter olduğunu da sözlerine ekledi.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.