banner113

Onkoloji ünitesi bölgemizde fark yaratacak 

banner106

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu'dan onkoloji ünitesi açıklaması.

Onkoloji ünitesi bölgemizde fark yaratacak 
10 Mart 2021 Çarşamba 09:16

banner108
banner238

Teşkilat Başkanı Toklu "Sağlık kurumlarında en karmaşık hizmetlerin başında Onkoloji Hizmetleri gelmektedir. Antalya ilinin doğusunda kapsamlı onkoloji hizmeti üreten hiçbir sağlık sunucusu bulunmamaktadır. Bölgenin ihtiyaçları göz önünde bulundurulduğunda kapsamlı bir onkoloji ünitesi mutlak ihtiyaçtır. 
Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğimiz ile yaptığımız temaslardan aldığımız bilgiler doğrultusunda Hematoloji ve Medikal Onkoloji Poliklinikleri ile beraber ayaktan kemoterapi ünitesi, kemoterapi ilaç hazırlama ünitesi ve Dahiliye servisi içerisinde yataklı tedavi ile beraber palyatif bakım hizmetleri verilmeye başlanmıştır.  Son 6 aylık süreçte 3,750 poliklinik hastamız görülmüş ve 7 koltuklu ayaktan kemoterapi ünitemizde 318 tedavi seansı sunulmuştur" 
MODERN CİHAZLARLA DONATILACAK
Bakanlığımıza ileri onkoloji tanı (nükleer tıp ünitesi) merkezi ve ileri tedavi uygulamaları (radyoterapi) için cihaz istemleri yapılmıştır. Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak yenilikçi, modern cihazlarla donatılmış onkoloji merkezine doğru önemli adımlar atılmıştır.
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.