banner113

Rus tatilci ilçe dışına sevkedilmeden ameliyatı yapıldı

banner106

Bisiklet kazası sonucunda burnunda doku kaybı olan Rus hasta Konstantin Nosov, 2 saat süren başarılı bir ameliyatının ardından kulağından alınan parçanın nakledilmesi sonucu eski sağlığına kavuştu. 

Rus tatilci ilçe dışına sevkedilmeden ameliyatı yapıldı
11 Eylül 2018 Salı 15:41

banner108
banner238
Cuma günü bisikletten kayalık zemine düşen 27 yaşındaki Konstantin Nosov, ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis birimine kaldırıldı. Kayalıklara çarpma sonucu burnunda doku kaybı olan Rus hasta acil olarak Plastik, Rekonstrüjtif ve Estetik Cerrahi  Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Seçkin Aydın Savaş tarafından ameliyata alındı. Hasta Nosov’un sağ kulağından alınan kıkırdak doku burnunun kopan kısmına 2 saat süren başarılı bir operasyonla nakledildi. 

HASTAYI SEVKETMEDİK    
Hastanemizde, doku nakillerini bundan sonra da başarılı bir şekilde yapmaya devam edeceğiz diyen Dr. Öğr. Üyesi Seçkin Aydın Savaş, ameliyatın başarılı geçtiğini ve hastanın bu durumdan çok memnun olduğunu ifade etti. Dr. Savaş: “Hastamız Nosov‘un bisiklet kazası sonrasında burun deliklerinden birisi tamamen yok olmuş, sağ tarafındaki kıkırdağını ve burun kanadını kaybetmişti. 2 saat süren ameliyat sonunda hastamızın hem burun kanadını oluşturduk, hem de eksik olan kıkırdak bölgesini onardık. Böylelikle burnun çökmesini engellemiş olduk. Dokunun durumu gayet iyi. Halen takiplerimiz devam etmektedir.
ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak  artık doku nakli ve doku defektleri operasyonlarında ilerlemeyi planlamaktayız. İlerleyen dönemlerde büyük ameliyatlarla adımızdan sıkça söz ettireceğiz. En önemlisi de hastalarımızı sevk etmeden ilçe dışına gitmelerine gerek kalmadan tedavilerini hastanemizde gerçekleştirebileceğiz. Bizlere bu desteği veren ve destekleyen Başhekimimiz Prof. Dr. Bülent Adil Taşbaş ve hastane  yönetimine  çok teşekkür ederiz' dedi.  
RUS HASTADAN TEŞEKKÜR 
Rus Nosov ise başarılı bir operasyon geçirerek sağlığına kavuştuğu için hastaneye ve personellere teşekkür ederek, "Alanya'ya tatil için geldim. Bisikletimle gezmeye çıktım. Geçirdiğim trafik kazasıyla beni buraya getirdiler. Burnumda büyük hasar oluşmuştu. Başarılı bir ameliyatla eski sağlığıma kavuştum. Doktoruma ve hastaneye çok  teşekkür ederim” diye konuştu.
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.