banner113

Rus turist Antalya'da koronadan öldü

banner106

Antalya'da tatil yapan bir Rus turist koronavirüs nedeniyle öldü. Turistin eşi sigorta şirketini suçladı. Olay, Rusya'da tartışılıyor.

Rus turist Antalya'da koronadan öldü
30 Ekim 2020 Cuma 14:27

banner108
banner238

Rus gazeteler, sigorta şirketinin 2 bin dolarlık hastane masrafını karşılamadığı için Rus turistin Antalya'da koronavirüsten öldüğü belirtildi. Moskovsky Komsomolets gazetesi söz konusu iddiayı, hayatını kaybeden kişinin eşinin iddialarına dayandırdı.

Daha sonra konuyla ilgili Rus haber ajansına konuşan Rusya'nın Antalya Başkonsolosluğu, olayı doğruladı. Rusya'nın Antalya Başkonsolosluğu, ''Rus vatandaşının koronavirüs nedeniyle Antalya'da hayatını kaybettiği doğru. Yerel otoriteler ve sigorta şirketi ile birlikte, hayatını kaybeden kişinin cesedini  Rusya'ya göndermek için gerekli adımlar atılıyor.'' dedi.

Moskovsky Komsomoletsi, ölen kişinin eşinin, ''sigorta şirketi 2 bin dolarlık hastane masrafını karşılamadığı için eşim öldü'' dediğini yazdı. Rus konsolosluğu ise, konunun kendilerini ilgilendirmediğini, sigorta yapan ile yaptıran arasında olduğunu belirtti.
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.