banner113

Sağlık kurumlarında online eğitim dönemi

banner106

Koronavirüse karşı  en doğru ve güncel tedavilerin sunulması, deneyimlerin paylaşılması adına sağlık kurumları arasında  iş birliği artarak devam ediyor.  

Sağlık kurumlarında online eğitim dönemi
26 Kasım 2020 Perşembe 14:50

banner108
banner238
ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Antalya Kamu Hastaneleri Hizmetleri önderliğinde Antalya bölgesi sağlık kurumları ile  yüz yüze uzaktan eğitim ile bir araya geldi. Salgın şartları nedeniyle hastanenin konferans salonunda online düzenlenen eğitime ilgili birim hekimleri ve Hastane Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı katıldı. 

Ankara Şehir hastanesi  bünyesinde hizmet veren Romatoloji  Uzmanı Doçent  Doktor Ahmet Omma ve  Ankara Şehir Hastanesi İç Hastalıkları Kliniği İdari ve Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. İhsan Ateş katılımcılara Pandeminin seyrinde değişen ve gelişen  tedavi yöntemleri hakkında bilgi verdi. 

Güncel bilgilerin konuşulduğu toplantı sonrasında açıklama yapan Prof. Dr. Lakadamyalı: 'Koronavirüse karşı aşı çalışmaları devam ederken bir yandan da Covid-19 hastalığına yakalanan kişileri iyileştiren tedavi yöntemleri için araştırmalar sürüyor. Her gün, her canda motivasyonumuz, gayretimiz bir kez daha artmaktadır. Bu virüse karşı hep birlikte mücade vermemiz gerekiyor.Bu da maskemizi takmak, her alanda mesafeye dikkat ederek  temizlik ve hijyen kuralını yaşam tarzı haline getirmemiz demektir”diye konuştu.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.