banner113

Sağlık müdürlüğünden ALKÜ'ye ziyaret

banner106

Antalya İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Mehmet Akdağ, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Sıdıka Birgül Yılmaz, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Cenker Ateş,  ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi 3. basamak Acil Servis birimini ziyaret ederek inceleme ve değerlendirmelerde bulundu.

Sağlık müdürlüğünden ALKÜ'ye ziyaret
06 Ocak 2020 Pazartesi 09:03

banner108
banner238
Ekibe, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı, Hastane Başhekim Yardımcısı Dr.Öğr. Üyesi Mustafa Etli, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Vekili Hatice Şahinkaya, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Nurcan Akbaba eşlik etti. Akdağ, Acil Servisteki hasta ve hasta yakınlarıyla sohbet edip, sağlık çalışanlarıyla bir araya gelerek istek ve önerilerini dinledi.
Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı, Uz. Dr. Mehmet Akdağ’a hastanenin fiziki koşulları, yeni hizmete kazandırılan sağlık hizmetleri ve insan kaynağı kapasitesi ile acil sağlık hizmetleri hakkında bilgi verdi. 
Ziyaret esnasında Prof. Dr. Lakadamyalı ve ekibi  son düzlüğe gelinen Kalp Merkezi’nin çalışmaları hakkında Akdağ’a bilgi vererek  birlikte yerinde incelemelerde bulundu. Uz. Mehmet Akdağ ve ekibi Prof. Dr. Lakadamyalı’nın nezninde ekibine ve sağlık personeline çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.