banner113

Sağlık personelleri görevine başladı!

banner106

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. 12 Sağlık Personeli görevlerine başladı.

Sağlık personelleri görevine başladı!
16 Şubat 2021 Salı 14:44

banner108
banner238

Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından 4/B Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı ilanına müracaat eden ve atanmaya hak kazananlar görevlerine başladı. ALKÜ’ye bağlı Diş Hekimliği Fakültesi ve Diş Hekimliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü’nde çalıştırılmak üzere KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle beş hemşire, üç sağlık teknikeri ve dört diğer sağlık personeli istihdam edildi. Böylece bölge halkının diş hastalıkları tedavisi konusunda önemli bir yere sahip olan ALKÜ Konaklı Diş Hastanesi, istihdam edilecek personel ile kadrosunu güçlendirmiş oldu.
REKTÖR KALAN’A ZİYARET
Görevlerine yeni başlayan sağlık personelleri Rektör Prof. Dr. Ekrem Kalan’ı makamında ziyaret etti. Rektör Kalan ziyarette görevine yeni başlayan personele, “ALKÜ’ye bağlı Diş Hekimliği Fakültesi ve Diş Hekimliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü’nde hemşire, sağlık teknikeri ve diğer sağlık işlerini yürütmek üzere sağlık personeli olarak çalışmak üzere toplamda 12 arkadaşımız görevlerine başladı. Her geçen gün büyüyen ve gelişen ALKÜ’nün, sizlerin emekleri ile daha da başarılı işlere imza atacağına inanıyorum. Bizler de bölgemizin sağlık alanındaki dışa bağımlılığının azalabilmesi adına yapılan çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.” 
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.