banner113

Şehre kazandırılması planlanan sağlık yatırımları masada

banner106

Dışişleri Bakanlığı Başdanışmanı Mustafa İpek, Ak Parti Antalya Milletvekilleri, Ak Parti teşkilatı ve il,ilçe Sağlık Müdürleri Alanya  Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret ederek Başhekim Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı ile bölgenin ihtiyacı olan yeni sağlık yatırımlarını masaya yatırdı. 

Şehre kazandırılması planlanan sağlık yatırımları masada
23 Eylül 2021 Perşembe 15:35

banner108
banner238
Dışişleri Bakanlığı Başdanışmanı Mustafa İpek, AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Kemal Çelik, Antalya Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş,  Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve ekibi, Alanya  İlçe Sağlık Müdürü Nadir Aldemir bölgenin ihtiyacı olan yeni sağlık yatırımlarını değerlendirmek üzere Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı’yı ziyaret etti. 
Başhekim Lakadamyalı  pandemi döneminde yapılan hizmetler ve hastanenin mevcut durumu, hastane rolüne uygun eğitim faaliyetleri, devam eden sağlık hizmetleri ve ileri süreçte yapılacak olan sağlık yatırımlarıyla ilgili sunum gerçekleştirdi. 

 Yapılan sunum sonrası katılımcılar; Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı ve ekibine pandemi döneminde bir kamu hastanesi olarak yerine getirmiş oldukları sorumluluklar için teşekkür etti. 
Prof. Dr. Lakadamyalı ve ekibine tam destek verdiklerini, şehrin ihtiyacı olan yeni sağlık yatırımları ve talepleriyle de yakından ilgileneceklerini, takip edeceklerini sözlerine ekledi.

 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.