banner113

Tıbbi sekreterler günü kutlandı

banner106

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, “Dünya Tıbbi Sekreterler Günü” kapsamında, çalışan tıbbi sekreterlerini unutmadı. 

Tıbbi sekreterler günü kutlandı
01 Aralık 2021 Çarşamba 09:12

banner108
banner238

Sağlık hizmetleri sunumunun ayrılmaz bir parçası olan özellikle pandemi döneminde özveri ve hassasiyetle görevini yerine getiren tıbbi sekreterlerin günü, konferans salonunda yapılan organizasyon ile kutlandı. Kutlamaya Hastane Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı, hastane idarecileri ile tıbbi sekreterler katıldı. 

Başhekim Prof. Dr. Lakadamyalı burada yaptığı konuşmada, özellikle pandemi sürecinde tıbbi sekreterlerin ağır bir yük üstlendiklerini belirterek, bu yükün altından da fedakârca çalışarak çıktıklarını ifade etti. Sağlık alanında görev yapan tüm tıbbi sekreterlere seslenen Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı:”  Sağlık hizmetinin sunumunda hem nitelik hem de nicelik anlamında tıbbi sekreterlerin rolü çok önemlidir. Bu pandemi koşullarında büyük bir özveri ile görevi yerine getiren sekreterlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
“SALGINLA MÜCADELEDE EN ÖNEMLİ KOZUMUZ AŞI” 
Pandeminin henüz bitmediğine vurgu yapan Başhekim Lakadamyalı,” Salgının önlenebilmesi, risklerin ortadan kalkabilmesi için elimizdeki en önemli silahımız ise aşıdır. Sizlerde ricamız kendiniz, aileniz ve yakınlarınız için lütfen aşının önemine dikkati çekelim. Pandemi hastanesinde çalışan bir kamu görevlisi olarak yaşadıklarınızdan da yola çıkarak yakınlarınıza aşının önemini bir kez daha anlatalım.  Aşı olmaları yönünde onları teşvik edelim” diye konuştu.  


“HASTANE BÜNYESİNDE 2 MOBİL AŞI ALANI KURULDU”
Alanya’da 2. Doz aşısını olmamış 20 bin vatandaşın olduğuna dikkati çeken Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı :”Aşı konusunda halkımızı bilinçlendirmek, aşısı eksik olan vatandaşlarımızın aşılarını rahatça yapabilmeleri adına Acil Servis Ünitesi’nde ve Poliklinik girişimizde mobil aşı alanı oluşturduk. Sizlerden ricamız hasta ve hasta yakınlarımıza aşı konusunda yardımcı olmanızdır. Aşısı gelmiş vatandaşlarımıza mobil aşı alanında aşılarını olabileceklerini hatırlatalım. Hayatımızın bir an önce normale dönmesini istiyorsak bu aşı konusunda biraz daha gayretli olmalıyız.   Bu sorumlulukta biz sağlık çalışanlarına düşüyor. Bu günlerde sağlık çalışanlarının temel vazifesi sağlıkta etkin rol oynamaktır. Hasta ve hasta yakınlarını bilgilendirerek aşılama faaliyetinin hızlanmasına katkı sağlayalım. “dedi.  
 Daha sonra günün anlam ve önemine binaen pasta kesilerek tıbbi sekreterlere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür edildi.
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.