banner113

'Turist gönderen ülkeler aşılama sayılarına bakacak''

banner106

TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, aşılama da turizm çalışanlarının öncelikli olması için Sağlık Bakanlığı’na müracat ettiklerini söyledi.

'Turist gönderen ülkeler aşılama sayılarına bakacak''
05 Ocak 2021 Salı 15:31

banner108
banner238


2021 turizm sezonunda en önemli konunun koronavirüs aşısı olacağını ifade eden TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, ülkelerin vatandaşlarına yurt dışı seyahat izni verirken aşılama sayılarına bakacağını ifade etti.

TÜRSAB Sağlık Bakanı’na müracat etti

Aşılamada turizm çalışanlarının öncelikli gruplar arasında yer alması gerektiğini kaydeden Bağlıkaya, Turizm çalışanlarının aşılamada öncelik verilecek gruplar arasında yer alması için Sağlık Bakanı'na müracaat ettik. Sağlık Bakanımıza TÜRSAB olarak turizm sektörünün aşılamasıyla ilgili organizasyonun parçası olabileceğimizi izah ettik. Konuyla ilgili üzerimize düşen ne varsa yapabileceğimizi ilettik" ifadelerini kullandı.

TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya’nın toplantıda yaptığı konuşmadan öne çıkan noktalar şöyle:

"Sektör, ülke ve dünya olarak daha önce bilmediğimiz, deneyimlemediğimiz bir sıkıntı ile mücadelede epey yara aldık, ancak ayakta ve hayatta kalmayı başardık. Mücadelemiz sürüyor.

İnsanları mutlu etmek için onları güzelliklere götüren, keyifli anlar sunan biz turizmciler için yüz yüze iletişimin yeri ve önemi farklı olsa da TÜRSAB olarak dijital çağa uygun yenilikçi bakış açımız ile Türkiye’nin ilk ve tek Dijital Turizm Fuarı’nı bu şartlarda da olsa gerçekleştiriyoruz.
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.