banner113

19 mayıs bir destanın başladığı gündür!

banner106

Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanı Av.Mevlüt Çakan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na dair bir mesaj yayınladı.

19 mayıs bir destanın başladığı gündür!
18 Mayıs 2021 Salı 15:23

banner108
banner238
ÖNEMLİ BİR GÜN
Teşkilat Başkanı Çakan "Bağımsızlık meşalemizi yakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak basarak tüm Anadolu'da milli mücadeleyi başlattığı bu önemli günün 102.yılını millet olarak büyük bir gurur ve heyecanla idrak ediyoruz. Bütün yokluk ve zorluklara rağmen başlatılan bu yürüyüş, milletimizin birlik ve beraberliğinden, aynı hedef  etrafında kenetlenmesinden güç almıştır. Düşman karşısında vatanın bütünlüğü ve bağımsızlığı için bir millet ayağa kalkmış, dönemin çok ağır şartlarına rağmen bir kurtuluş destanı yazmıştır.
ETNİK KÖKEN
Bu mücadelede etnik köken, din, mezhep ayırt edilmeksizin, kadın erkek, genç yaşlı farkı olmaksızın milletimizin bütün fertleri, vatan savunması için yan yana durmuş, omuz omuza vermiş, bizi birleştiren ortak değerleri yücelterek zafere ulaşmıştır. Bu vesile ile Alanya’lı hemşehrilerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutluyor, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür bir gençlik ideali olan kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyoruz.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.