banner113

AHEP, ilk mezunlarını verdi!

banner106

Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesi, bu yıl ilk mezunlarını verdi. 

AHEP, ilk mezunlarını verdi!
12 Haziran 2019 Çarşamba 13:44

banner108
banner238


Rektör Mehmet Durdu Öner ile Mütevelli Heyeti Başkanı Hilmi Tokuş’un organize ettiği mezuniyet töreni bugün AHEP Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre, AHEP Rektörü Mehmet Durdu Öner, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Küresel Gazeteciler Konseyi  (KGK) Kurucu Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, siyasi partilerin ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile öğrenciler ve öğretim görevlileri katıldı. 

Törende konuşan Çavuşoğlu, üniversitenin bu sene ilk mezununu verdiğini belirterek gururlandığını kaydetti. Üniversitenin kurulması için çok çaba gösterdiklerini ifade eden Bakan Çavuşoğlu, "Tüm zor şartlara rağmen arkadaşlarımızın fedakarca çalışması sayesinde biz bu üniversiteyi bu noktaya getirdik. Buradan mezun olan öğrencilerin çok daha iyi yerlere geleceklerine inanıyoruz” dedi. Konuşmaların ardından diplomalarını alan öğrenciler hep birlikte kep attı.

 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.