banner113

AK Alanya'dan yoğun haftasonu mesaisi

banner106

Bir davetten diğer davete ve programlara yoğun bir tempo ile iştirak eden AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu bu haftasonu da mesaisine hız kesmeden devam etti.

AK Alanya'dan yoğun haftasonu mesaisi
06 Kasım 2022 Pazar 18:26

banner108
banner238

Alanya genelinde her davete, her programa icabet etmeye özen gösteren Başkan Toklu aynı zamanda da Alanya yatırımlarını itina ile takip edip hem halkla hemde kurumlarla sıkça bir araya geliyor. Mahmutlarda bir otelde düzenlenen 3’üncü Alanya Akademisyenler İstişare Toplantısına katılan AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu “3'üncü Alanya Akademisyenler İstişare Toplantısı'nda ülkemizin 81 ilinde görev alan birbirinden değerli akademisyenlerimizle bir araya geldik. Geleceğimize ışık tutan, değer katan kıymetli akademisyenlerimize teşekkür ediyorum.” dedi. Ardından AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın ile birlikte Yavuzer ve Topaloğlu ailelerinin evlatları Dilek ve Abdullah çiftinin düğün merasimine katıldılar. Milletvekili Aydın ve Başkan Toklu burada genç çiftlere mutluluklar diledi. Kayabaşlı ve Yılmaz ailelerinin evlatları Bedia ve Hakan çiftinin düğün merasimine katınla Toklu genç çiftlerin nikah şahitliğini yaptı.


BAŞKAN TOKLU’DAN ORGANİZASYONA TAM NOT
Alanya’da düzenlenen MLO Strongman Şampiyonlar Ligi 2022 Dünya Finallerine İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte tribünden takip eden Başkan Toklu sporcuların göstermiş olduğu performansları keyifli bir şekilde takip etti. Organizasyonun düzenlenmesinde emeği ve organizatörlüğünü üstlenen AK Parti Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Şükrü Cimrin’e de bu güzel organizasyon için teşekkür eden Başkan Toklu bu tür etkinliklerin şehrin kalitesini yükselttiğini ve isminin tüm dünyaya yayılmasında kolaylık sağladığını vurguladı.

Alanya Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen DİYANET-SEN Antalya 2 Nolu Şubesi’nin 2. Olağan Genel Kurulu’na Teşkilatı ile birlikte katılan Toklu, “Sendikalarımızla her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar yürütmeye devam edeceğiz. Sn. Ali Özdemir ve yönetimine başarılar diliyorum. Genel Kurul hayırlara vesile olsun.” ifadelerine yer verdi. Konaklı Mahallesinde, AK Parti Türkler Mahalle Yönetiminden Mustafa Ersoy’un kardeşi Hatice ve Yusuf çiftinin düğün merasimine katılan Başkan Toklu çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.