banner113

Ak Parti Alanya'da Akçalıoğlu sesleri

banner106

Alanya siyasetinin önemli isimlerinden Hüsnü Akçalıoğlu'nun ismi 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde...

Ak Parti Alanya'da Akçalıoğlu sesleri
17 Ekim 2018 Çarşamba 19:57

banner108
banner238

2019 mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde işler kızıştı. CHP'den Mehmet Şahin'in konuşulduğu, İyi Partiden ise Abdullah Sönmez'in aday olduğu yerel seçimlerin Alanya ayağında Ak Partiden ise Mali Müşavir Hüsnü Akçalıoğlu'nun aday olacağına kesin gözüyle bakılıyor.  Alanya'daki bütün kesimlere hitap eden isim olan Akçalıoğlu'nun adaylığı, ilçede yankı uyandırdı. İl Genel Meclis üyeliğinde Alanya'dan Gazipaşa, Gündoğmuş'a kadar bir çok hizmeti olan Akçalıoğlu'nun Alanya'dan Belediye Başkan adayı olacağı konuşuluyor. 

PEKİ HÜSNÜ AKÇALIOĞLU KİMDİR?
1971 Alanya doğumlu Akçalıoğlu, ilk, orta ve lise eğitimini Alanya’da tamamladı. Selçuk Üniversitesi İşletme Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümü’nü tamamlayan Akçalıoğlu, özel sektörde hesap uzmanı olarak görev aldı. 2000 yılı itibari ile mali müşavirlik hizmeti vermeye başlayan Akçalıoğlu, 2004-2009 yılları arasında Antalya il genel meclis üyeliği görevine seçildi. 
BÜTÇE KOMİSYON BAŞKANLIĞI
2009-2014 yılları arasında Alanya Belediye Meclis üyeliği de yapan Akçalıoğlu, Alanya Belediyesi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanlığı, Denetim Komisyonu Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2010 yılında Ak Parti Genel Merkezi tarafından gerçekleştirilen "Siyaset Akademisi" sınavında Antalya-Alanya birincisi olan Akçalıoğlu’nun bir çok makalesi bulunuyor. Halen Türkiye'de yatırım yapmak isteyen dış sermaye kaynaklı firmalara yatırım danışmanlığı yapan Akçakıoğlu, iyi derece İngilizce biliyor. Akçalıoğlu evli ve iki çocuk babası.

Akçalıoğlu'nun Alanya siyasetinin basamaklarını teker teker çıkarak tanınması, gerek mesleki, gerek sosyal hayatında sürekli her kesiminden insanlara yardımcı ve halkın içinde olması ile tanınan bir siyasetçidir. 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.