banner113

Ak Parti Alanya da Toklu ile devam dedi!

banner106

Mimar Mustafa Toklu Başkanlığında tek listeyle gidilen AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı'nın 7. Olağan Kongresi Alanya Açık Hava Tiyatrosunda gerçekleştirildi.

Ak Parti Alanya da Toklu ile devam dedi!
19 Eylül 2020 Cumartesi 22:11

banner108
banner238
Kongrede maske ve mesafe konusuna delegeler ve katılımcılar hassasiyet gösterirken, partililerin coşkusu kongreye damga vurdu .
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun telekonferansla katıldığı Kongreye  Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Milletvekilleri  Mustafa Köse,Atay Uslu,Kemal Çelik,Tuba Vural Çokal, İbrahim Aydın,Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, siyasi parti temsicileri, sivil toplum kuruluşu yöneticileri katıldı.


Divan Başkanlığını Uşak Milletvekili Alim Tunç'un yaptığı kongreye telekonferasla bağlanan Dışisleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ak Parti de Kongre süreçlerinin bir yenilenme ve bayrak değişimi olduğunu belirterek bugüne kadar hizmet edenlere teşekkür edip, yeni görev alacaklara başarılar diledi. Mevcut Başkan Mustafa Toklu'nun 3 yıl süreyle başarılı çalışmalar yaptığını , bunun neticesi olarak da genel merkezin tevecühü olarak göreve devam edeceğini belirten Bakan Çavuoğlu, Toklu'nun  yeni dönemdede başarılı çalışmalar yapacağını, kendisinde her zaman bu çalışmaların destekcisi olacağını belirtti.

Bakan Çavuşoğlu Pandemi ve uluslararası gündemin yoğunluğu münasebetiyle kongre ye katılamadığını belirtip  'gönlüm orada' diyerek sözlerini noktaladı.
AK Partide konrelerin şenlik havasında geçtiğni bunun en güzel örneğininde Alanya İlçe Kongresi olduğunu dilegetiren Ak Parti Alanya İ Başkanı İbrahim Ethem Taş, 18 yıldır Türkiyede yapılamaz denilenleri Ak Partinin yaptığını dile getirdi.


Milletvekilleri adına konuşan Antalya Milletvekili İbrahim Aydın da Cumhurbaşkanımı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Ak Parti iktidarlarında Türkiye'nin nereden nereye geldiğinin iyi degerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Artık IMF kapılarında bekleyen bir Türkiye'nin değil dünyada söz sahibi bir Türkiye'nin olduğuna dikkat çeken Aydın, Türkiye'nin hedeflerine adım adım yürüdüğünü ifade etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'in mesajlarının da hazıruna iletildiği kongrede konuşan  Alanya İlçe Başkanı  Mimar Mustafa Toklu, gönül birlikteliğine dikkat çekti. Başkan Toklu yapıtğı kouşmada şunları söyledi'
Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatımızın 7. Olağan Genel Kurulu'na hoş geldiniz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum.
Hepinizin bildiği gibi bugün 19 Eylül Gaziler Günü. Bu vesile ile bu toprakları bizlere VATAN kılan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.
Bugün kongremizi kısıtlı bir katılımla ve pandemi kurullarına uygun olarak yapıyoruz. 
Gönlümüz isterdik ki bugünkü kongremiz 2017 de yaptığımız coşkulu kongreden daha kalabalık, daha coşkulu olsun.
Lakin tüm dünya ile birlikte ülkemizde de yaşanan salgın nedeniyle kongremizi kısıtlı bir katılımla yapmak zorunda kaldık.
HEMŞEHRİLERİMİZN GÖNLÜ BURADA
Ancak bizler ziyaretlerimizde ve saha çalışmalarımızda gördük ki, vatandaşlarımız  buraya gelemeseler de gönülleri burada.
Şükürler olsun ki; başımızdaki virüs illeti aramıza mesafe koysa da  gönüllerimize mesafe koyamadı .
Gönlü bizle olan, duaları bizle olan Alanya da yaşayan tüm hemşerilerime  buradan selam gönderiyor ve saygılar sunuyorum..
Allah gönül birliğimizi hep daim etsin inşallah
Değerli Dava arkadaşlarım;
2017 yılında göreve geldiğimiz gün başladığımız çalışmaları büyük bir gayret ve samimiyetle bugüne kadar getirdik. 
Allahın izniyle yarın yeniden bismillah deyip yapılamayanları yapmanın gayretinde olacağız. 
Yeni bir heyecan, yeni bir ruh ve ilk günkü aşkla çalışmalarımıza ara vermeden  devam edeceğiz.
HALKIMIZIN DERDİNE DE, MUTLLUĞUNA DA ORTAK OLDUK
Bugüne kadar; teşkilat ana kadememiz, kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla birlkte Alanya yı karış karış taradık, girilmedik ev çalınmadık kapı bırakmadık.
Hemşerilerimizle hep iç içe olup, dertleriyle dertlendik, mutluluklarına ortak olduk. En önemlisi de halkımızın gönlüne girmek için gayret ettik.
24 haziran 2018 Genel seçimlerinde bu çalışmalarımızın meyvesini aldık.
ÇALIŞMALARIMIZIN NETİCESİNİ SANDIKTA GÖRDÜK
Hemşehrilerimiz gerek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a gerekse cumhur ittifakına verdikleri yüzde 50 civarındaki oyla gönüllerinin bizle olduğunu gösterdiler. 
Yine  31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde Cumhur ittifakının ruhuna uygun olarak gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürdük
Kıymetli dava arkadaşlarım;
3 Yıl önce aldığımız hizmet bayrağını bugüne kadar nasıl getirdiysek, görev süremiz boyunca aynı kararlılık ve aynı azimle taşımaya devam edeceğiz. 

Genel başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği 2023,2053 ve 2071 Türkiye si için bizler üzerimize düşeni yapmanın gayretinde olacağız. 
AK PARTİ DE KONGRELER NÖBET DEĞİŞİMİDİR
Ak Parti de kongreler bir nöbet değişimidir, hizmet yarışı için bayrak değişimidir. Kongremizden yenilenerek ve güçlenerek çıkacağız. 
Cumhurbaşkanımızın önceki gün söylediği gibi ünvanlar değişebilir, görevler değişebilir ama hizmet yarışı değişmez.
Uyum içerisinde 3 yıl görev yaptığımız arkadaşlarımız ismen bizimle olmasada , fiilen yine bu hizmetin içinde birlikte olacağız.
 Yine hep birlikte bu davanın peşinde, yine  bu yolun yolcusuyuz.
Teşkilatla resmi olarak bağımız elbette bitebilir, ancak bu davaya bu şehre, teşkilatımıza ve genel başkanımıza  gönül bağımız süreklidir.
 Görev süremiz boyunca, güzel işlere güzel projelere imza attığımız bütün yol arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.
Yeni göreve geleceklere başarılar diliyorum. 
Öncesiyle, sonrasıyla hep birlikte partimiz için, Alanya mız için çalışmaya devam edeceğiz. 
HİZMET İÇİN BİR VE BERABERİZ
Bizler bu davanın  hizmetkarlarıyız.,
bu davada koltuk  sevdası yok, hizmet yarışı var. 
Bu davada sen- ben yok, biz var. 
Bu davada ayrı- gayrı yok, birlik beraberlik ve kardeşlik var..
Bu davada küskünlük- dargınlık yok. ahde vefa var.

 Kıymetli hemşehrilerim;
ALANYAMIZA HİZMET BOYNUMUZUN BORCU
Bizler Ak Parti ilçe Başkanlığı olarak şehrimize hizmet etmenin gururunu ve onurunu yaşıyoruz
Alanya; tarihi geçmişi,yüzyıllardır içinde barındırdığı zengin kültürüyle Türkiye’nin gözbebeği, turizmiyle dünyanın önemli merkezlerinden biridir.
 Bizler şehrimizin  marka değerini yükseltmek, vizyonunu genişletmek adına, ilçemiz için yapılan bütün projelerin bizzat içinde olduk, olmaya devam edeceğiz.
Bu şehir bizim, biz bu şehre herzaman  sahip çıktık sahip çıkmaya devam edeceğiz.
Alanyamızı aydınlık geleceğe taşıyacak proje ve yatırımların takipçisiyiz. 
Bizlere her konuda olduğu gibi bu hizmetlerin takibi noktasında  desteklerini esirgemeyen Alanyamızın gururu Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na, il başkanımıza ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum.

ÇALIŞTIK AMA YETMEZ, YENİ DÖNEMDE DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
Görevde bulunduğumuz süre içerisinde teşkilatımızın bütün kademeleriyle gece gündüz demeden çalıştık. 
Güzel işler başardık.zaferler, Sevinçler , mutluluklar ,hüzünler yaşadık.
 Ancak  bizler geçmişle övünmek yerine yeni çalışmaların gayretinde olacağız. Mevlana’nın dediği gibi “ Dün dünde kaldı  cancağzım bugün yeni şeyler söylemek lazım” sözünden hareketle, artık partimiz, ve şehrimiz  için yeni ufuklara yol almanın vaktidir. 
Degerli Misafirler ve Partimizin Kıymetli Mensupları:
3 yıllık görev süremiz boyunca  sadece hükümetimizin bakanlığını değil,bizlerinde ağabeyliğini yapan,bizlere her konuda her zaman destek veren sayın bakanımıza şükranlarımı sunuyorum.
Yine görev süremiz boyunca gece gündüz beraber çalıştığımız meclis üyelerimize, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza ve mahalle başkanlarımıza teşekkür ediyorum.
7.Olağan Kongremizin Partimiz,şehrimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.
Sizlere katılımlarınız için tekrar teşekkür ediyor ve saygılar sunuyorum

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.