banner113

AK PARTİ ALANYA HIZ KESMİYOR

banner106

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

AK PARTİ ALANYA HIZ KESMİYOR
29 Ocak 2023 Pazar 16:45

banner108
banner238

Mayıs ayı içerisinde yapılması beklenen genel seçim öncesinde AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı çalışmalarında vites arttırdı. AK Parti MKYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ziyaret turuna ilk olarak önceki dönem AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu’nu ziyaret ederek başladı. Başkan Toklu, “Milletvekilimiz Sn. Tuba Vural Çokal ile önceki dönem İlçe Başkanımız Mustafa Berberoğlu'nu ziyaret ettik. Türkiye Yüzyılı hedeflerimize birlik ve beraberlik içerisinde yürüyeceğiz.” İfadelerine yer verdi. Mustafa Berberoğlu, kendisini ziyaret eden Milletvekili Çokal ve Başkan Toklu’ya teşekkürlerini iletti.

ÇOKAL VE TOKLU’DAN KADIN GİRİŞİMCİLERE ZİYARET

AK Parti MKYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ziyaret turuna kadın girişimcilerin iş yerlerini ziyaret ile devam etti. Milletvekili Çokal ve Başkan Toklu, ilk olarak önceki dönem Alanya Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Cennet Kaya’yı işyerinde ziyaret etti. Ardından bir diğer kadın girişimci Sultan Balcı’nın yeni ofisi ziyaret edilerek hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu. Toklu kadın girişimcileri ziyaretlerinin ardından “Hayatın her alanına anlam ve değer katan ve bir çoğumuza örnek olan, her birinin arkasında bir başarı hikayesi bulunan kadın girişimcilerimizi her zaman olduğu gibi desteklemeyi sürdüreceğiz.” dedi. Milletvekili Çokal ve Başkan Toklu önceki dönem Kadın Kolları Karakocalı Mahalle Başkanı Hatice Mahmutcepoğlu’nun vefat eden amcası için okutulan mevlide’de katılım sağladılar.

“GÖNÜL GÖNÜLE GÜZELLEŞİYOR ALANYA”

AK Parti MKYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri son ziyaret yeri olan Alanya Balık Hali’nde esnafla bir araya geldi. AK Parti heyeti ile esnaf arasında oldukça samimi anlara şahitlik edildi. İlçe Başkanı Mustafa Toklu balık hali ziyaretinin ardından yapmış olduğu paylaşımda “Gönül gönüle güzelleşiyor Alanya! Milletvekilimiz Sn. Tuba Vural Çokal ile Alanya balık halindeydik. Esnafımızla buluştuk, bereketli işler diledik. En güzel ikramınız güler yüz, tatlı dil.” ifadelerine yer verdi.

banner109
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.