banner113

Ak Parti Alanya ilçe başkanından seçim açıklaması

banner106

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Ankara ziyaretiyle ilgili basın açıklamasında bulundu.

Ak Parti Alanya ilçe başkanından seçim açıklaması
14 Kasım 2018 Çarşamba 16:04

banner108
banner238


TOKLU'NUN AÇIKLAMASI
Dün 19 İlçe Başkanı olarak Ankara’ya gittik. Genel Merkez’de Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel, İl Başkanımız İbrahim Ethem Taş ve İlçe Başkanları ile istişare etme fırsatı bulduk. Seçim İşleri Başkanımız, Yerel Yönetimler Başkanımız ve Teşkilat Başkanımızdan oluşan bir heyetle 19 ilçe ile ilgili belediye sürecini değerlendirdik. 

Alanya ile ilgili süreci de değerlendirdik. Sayın Mehmet Özhaseki ve Erkan Kandemir’in de bulunduğu bir heyetle toplantımızı gerçekleştirdik. Biliyorsunuz yerel seçimler için ince eleyip sık dokuyoruz. Çalışmalarımızda, aday belirleme çalışmalarımızda hem tabanda yapmış olduğumuz anketlerle, hem teşkilat içi çalışmalarımızla hem de Genel Merkezimizin belirlediği kriterlerle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 

Pazar günü de Antalya’da yapılacak olan temayül sonrası inşallah adayımızı en kısa sürede belirleyerek Alanya halkının karşısına çıkartacağız. Çalışmalarımız bu doğrultuda. En doğru adayla Alanya’da 2019 yerel seçimlerini belediye talip şeklinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

banner109

Etiketler; #mustafa toklu
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.