banner113

Ak Parti Antalya'da görev dağılımı yapıldı

banner106

AK Parti Antalya İl Yönetim Kurulu'nda görev dağılımının yapıldığı bildirildi.

Ak Parti Antalya'da görev dağılımı yapıldı
13 Mart 2018 Salı 16:34

banner108
banner238

İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen 6. olağan kongre ile İbrahim Ethem Taş başkanlığında oluşan yeni Yönetim Kurulu ilk toplantısı yaptı.
Toplantıda yapılan görev dağılımı sonucunda, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığına Mehmet Çetinkaya, Teşkilat Başkanlığına Ayhan Ateş, Seçim İşleri Başkanlığına Bilal Akyol, Tanıtım ve Medya Başkanlığına Mustafa Atılgan, Dış İlişkiler Başkanlığına Adnan Saraç, Sosyal İşler Başkanlığına Abdullah Acar, Yerel Yönetimler Başkanlığına Mehmet Kocabaş, Halkla İlişkiler Başkanlığına Kasım Birol Yılgın, Ekonomi İşleri Başkanlığına Halil Oya, İdari ve Mali İşler Başkanlığına Zekeriya Tonoğlu ve Ar-Ge Başkanlığına Fetullah Akçekoca getirildi.
"Kaybedecek bir dakikamız yok"
İl Başkanı Taş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın teşrifleriyle Antalya'ya yakışan bir kongreyi geride bıraktıklarını vurguladı. Büyük bir sorumluluk yüklediklerini, önlerinde 2019 yılında yerel seçimin yanı sıra birlikte yapılacak parlamento ve cumhurbaşkanlığı seçimleri olduğuna işaret eden Taş, şunları kaydetti: "Kaybedecek zamanımız yok. Bu seçim bütün seçimlerin önünde büyük bir milletin, cumhurun seçimidir. Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu 2023 hedefi doğrultusunda, ne kaybedecek bir dakikamız ne bekleyecek bir saniyemiz vardır. 2019 yılında ilk olarak yerel seçimler ardından da yönetim sistemimizin değiştiği ilk cumhurbaşkanlığı seçimine birlikte hazırlanacağız. Her iki seçime de Antalya teşkilatları olarak sorumluluğumuzun farkında olarak çalışacağız. Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi sanki yeni kurulduğumuz, ilk yılların heyecanıyla ev ev kapı kapı dolaşarak yaptıklarımızı milletimize anlatacağız çünkü Antalya'da yaşayan vatandaşlarımıza anlatacak çok yatırım ve hizmetimiz var. Yönetim ve Yürütme kurulunda yer alan arkadaşlarımız adeta bir nefer gibi gecesini gündüzüne katarak dağ bayır demeden bu milletin hizmetinde olacaklardır."
Taş, il yönetimi olarak bu doğrultuda son sürat çalışmalara başlamanın sevinci içinde olduklarını dile getirerek. "Rabbim her kese milletimize hizmet etme şansı nasip etsin. Bugüne kadar bu davaya her kademede katkı sağlayan çok değerli arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Teşkilatlarımızın çalışmalarıyla 2019'un Antalyamız için başarılarla dolu bir yıl olacağına inancım tam." ifadelerini kullandı.
 

banner109

Etiketler; #ak parti antalya
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.