banner113

Ak Parti'de Berberoğlu'na karşı kılıçlar çekiliyor!

banner106

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu'nun zehir zemberek açıklamalarına üst kapalı cevaplar kendi partililerinden gelmeye başladı. 

Ak Parti'de Berberoğlu'na karşı kılıçlar çekiliyor!
28 Temmuz 2017 Cuma 08:13

banner108
banner238

Sabri Tos'un adaylık açıklamasına izin vermeyen ve kendi partililerinin tepkisini çeken Berberoğlu'nun hain açıklaması ile devam etmesi üst kapalı mesajların gelmesine neden oldu.
MUHTEREM ANILGAN'IN AÇIKLAMASI
Mahmutlar eski Belde Başkanı Muhterem Anılgan'ın, bir kaç gün önce facebook hesabından şöyle bir açıklama yaparak "Evet bakalık kim hain! 2014 yerel seçiminde Alanya Mesut Otel'de Hasan Sipahioğlu ne hali varsa görsün, ben kimseye Ak Parti'ye oy ver demem diyen mi, (bu konuşmaya bizzat şahitim), Alanya Marina Restaurantta bir toptancıya Hasan Sipahioğlu'na oy verme kime verirsen ver diyen mi, yoksa bu lafları kulağıyla duyut ta o lafları söyleyen şahsın partisinin ilçe başkanı olduğu halde davama zarar gelmesin deyip bağrına taş basın davasına sahip çıkanmı hain" demişti. Bunun ardından ise Berberoğlu hiç bir açıklama yapmazken, Berberoğlu'na yakın partili çevreler ise Anılgan'ın partililiğini sorgulamıştı. 
MUSTAFA KEŞOĞLU'NUN AÇIKLAMASI
Tüm bu olaylar üzerine Ak Parti Alanya Belediye Meclis üyesi Mustafa Keşeoğlu facebook hesabından şu notu düştü. 
"Muhterem Anılgan'ın partililiğini sorgulamak AKIL işi değildir. AK PARTI MAHMUTLAR DA BÜTÜNDÜR" dedi. 
Berberoğlu ise halen suskunluğunu koruyor. Ve açıklama yapmaktan çekiniyor.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.