banner113

Ak Parti İl Başkanının oylarımız arttı açıklamasına, gülünç eleştiri geldi!

banner106

Ak Parti İl Başkanının oylarımız arttı açıklamasına, gülünç eleştiri geldi!
08 Temmuz 2019 Pazartesi 10:36

banner108
banner238

CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, AK Parti Antalya İl Başkanı Ethem Taş'ın gerçekleştirdiği basın açıklamasında 31 Mart Yerel Seçimlerinde Antalya'da başarı elde ettiklerini savunduğunu belirtti ve bu açıklama ile ilgili olarak 'Buna kargalar bile güler' dedi. Ahmet Kumbul açıklamalarından bazı satırlar ise şu şekilde:

'Seçim sonrasında kamuoyuna da yansıdığı şekliyle, AKP içinde kırılmalar yaşandığı, daha önce AKP içinde etkin konumda olan insanların parti kurma hazırlıkları içinde olduklarına dair haberleri okuyoruz. Başka partilerin iç işleyişi ve ilişkileri bizim şimdiye kadar hiç gündemimizde olmadı, bundan sonra da olmayacak. Bizim gündemimiz, Türkiye’nin içine sürüklendiği siyasal ve ekonomik krizden çıkmak için neler yapılması gerektiğidir.

İktidar partisine de artık seçimlerin bittiğini, ötekileştirici, kutuplaştırıcı söylemin nelere yol açtığını, bu tablodan nasıl kurtulmak gerektiğini onların da düşünmelerini tavsiye ederiz. Hal böyleyken, AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, seçimlerde AKP’nin ve adaylarının yaşadıkları hüsranın nedenlerini araştırması, halkın niye bu şekilde bir tercihte bulunduğunu sorgulaması gerekirken, basının karşısına çıkıp trajikomik bir şekilde 31 Mart’ta Antalya’da elde ettikleri sonucun tarihi bir başarı olduğunu savunuyor. Sen kaybeden il başkanısın. Sen çıkıp oylarımız arttı diyemezsin. Sen Büyükşehir’i kaybetmişsin, birçok ilçeyi kaybetmişsin çıkıyorsun bizim oylarımız arttı diyorsun. Buna kargalar bile güler.'


 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.