banner113

Ak Parti seçimlerde sosyal medyayı aktif kullanacak

banner106

AK Parti, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin hazırlıkları kapsamlı olarak Kızılcahamam kampında gözden geçirdi. 

Ak Parti seçimlerde sosyal medyayı aktif kullanacak
09 Ekim 2018 Salı 16:03

banner108
banner238
Erdoğan'ın da takip ettiği oturumlarda yerel seçimde başarının artırılması için alınacak önlemlerde tartışıldı. Gerçekleştirilen sunumlarda atılacak adımlar hakkında bilgilendirilme yapıldı.
HER BÖLGEYE AYRI STRATEJİ
Buna göre, seçimde AK Parti her bölge için ayrı bir seçim stratejisi belirleyecek. Bu strateji kararlaştırılırken o bölgede yaşayanların öncelikleri ve beklentileri göz önüne alınacak. Aday belirleme sürecinde olduğu gibi bu önceliklerin belirlenmesi için de saha araştırmaları yapılacak.
Bölgenin hassasiyetleri, ihtiyaçları ve öncelikleri bu çalışmalar doğrultusunda belirlenecek ve seçim programları ile vaatler bu başlıklar doğrultusunda şekillenecek. Belediyelerin yürüttüğü ve planladığı projeler yeniden elden geçirilecek. Yerel seçimler için oluşturulacak seçim vaatleri bu kriterler doğrultusunda belirlenecek. Projeler ortaya konulurken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul Belediye Başkanlığı ruhu ile hareket edilecek.
SOSYAL MEDYA AKTİF KULLANILACAK
Belirlenecek strateji doğrultusunda oluşturulacak olan seçim kampanyasında tüm teşkilat yoğun bir çalışma gerçekleştirecek. Çalışmalarda ev ziyaretleri ve yüz yüze temasın yanı sıra sosyal medya ile internet gazeteciliği aktif olarak kullanılacak.

 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.