banner113

AK Parti ziyaret turunda

banner106

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve Yönetim Kurlu Üyeleri, dünkü programını siyasi partileri ziyarete ayırdılar. Toklu ve ekibi önce MHP, ardından CHP’ye gittiler.

AK Parti ziyaret turunda
30 Ocak 2020 Perşembe 19:28

banner108
banner238
AK Parti İlçe Başkanı Toklu ve ekibi önce MHP Genel Merkezi tarafından yeniden ataması gerçekleşen MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. AK Parti heyeti MHP’nin ardından 29 Aralık 2019 tarihinde gerçekleşen CHP 37. Olağan Kongresi’nde tekrar başkan seçilen Coşkun Karadağ ve Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti. Toklu ve yönetimini karşılayan Karadağ, Alanya’nın siyasi zenginliğine dikkat çekti. 
'YARDIMCI OLMANIN SÖZÜNÜ VERİYORUZ'
‘Türkiye siyasetine yön veren aşağı yukarı dört siyasi eğilim, Alanya’mız da temsil ediliyor.’ diyen CHP İlçe Başkanı, "Akşam aklımdan şu geçti, Alanya’mızın gerçekten zengin bir yapısı var. Hem de öyle zengin bir yapısı var ki, siyasi zenginliği de var. Özellikle bakın şu an Türkiye siyasetine yön veren aşağı yukarı dört siyasi eğilim, Alanya’mız da temsil ediliyor. Merkezi hükümete, sayın başkanım ve partisi ile birlikte, merkezi hükümet şu an ülkemizde devam ediyor. İkincisi Alanya belediyemiz MHP tarafından, sağ olsun onlar tarafından birlikte de çalışıyoruz. Büyükşehir'de Cumhuriyet Halk Partisi ve iyi Parti ile birlikte ittifak halinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yani: bu bir zenginlik. Bence Alanya’mız için çok güzel bir zenginlik. İnşallah biz bu zenginliği Alanya'da yapacağımız hizmetler açısından da beraber görmek istiyoruz. Tabi ki ayrı, ayrı siyasi partiyiz. Mutlaka dünya görüşümüzden kaynaklanan ve düşüncemizden kaynaklanan birtakım şeyler olacak. Yani olmasa zaten gelişme olmaz, süreklilik olmaz diye düşünüyorum. Özellikle bu konuda çok da mütevazı olamayacağım. Başkanım biliyorsunuz demokrasi siyasi partilerle yönetilir. Tek bir siyasi partinin olması demokrasinin zafiyete uğraması demektir. Bizim ikinci genel başkanımız İsmet İnönü, biliyorsunuz, çok partili siyasi hayata geçerek demokrasinin örneğini göstermiştir. Ama konu Alanya olunca ben siyasetin bu kadar yoz veya kötü halinde olmasına karşıyım. Yani sorun Alanya olunca siyaseti bir kenara bırakarak, biz Alanya’mız için yapmamız gereken her olayı özellikle, biraz önce bahsettiğim 4 siyasi partimiz de, büyük partilerimiz de ortaklaşa birlikte devam etmek istiyorum. Bu konuda da bazen sayın başkanım bizlere yardımcı oluyor. Biz onlara olabildiği kadar, elimizden geldiği kadar yardımcı olmanın sözünü veriyoruz. Bu arada dediğim gibi, son biliyorsunuz ülkemizde bir facia yaşandı. Biz gene siyaseti bir kenara bırakarak bu yarayı sarmak için elimizden gelen her olayı, her yardımı, diğer siyasi parti ve özellikle belediyemizin önderliğinde yapmaya kalktık. Sağ olsun başkanımız, üç tır gönderdi. Şu an yine devam ediyor bildiğim kadarıyla. İnşallah böyle bir kazayı, belayı veya doğal afeti ülkemiz tekrar yaşamaz diyorum" dedi.
'İSTİŞARE ETMEYE HAZIRIZ'
AK Parti Alanya İlçe Başkanı Toklu ise açıklamasında, Alanya menfaatleri doğrultusunda istişare etme ve projeler üretme noktasında ortak çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.  Toklu, "Adalet ve Kalkınma Partisi ilçe teşkilatı olarak Cumhuriyet Halk Partisi'nin, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği bir kongresi vardı. Ve bu kongreden Coşkun Karadağ başkanımız tekrar ilçe başkanı olarak görevlendirildi, delegeler tarafından. Seçim sonucu ortada. Kazanarak bir dönem daha devam etti, vizesi verildi. Biz de Ak Parti teşkilatı olarak, hem nezaket ziyaretinde bulunalım, hem de, hayırlı olsun dileklerimizi tekrar kendilerine ve teşkilatına iletmek istedik. Az önce Coşkun başkanımızın da ifade ettiği gibi, Alanya menfaatleri doğrultusunda biz her zaman istişare etme ve projeler noktasında fikir alışverişinde bulunmaya hazırız. Ama tabi bugün asıl amacımız, nezaket ziyareti. Çok fazla siyaset konuşmak istemiyorum. Bir kez daha Coşkun başkanımıza ve ekibine, önümüzdeki süreçte başarılar diliyoruz. Tebrik ediyoruz" diye konuştu.

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.