banner113

Ak Partili Kiriş: CHP'li Demirci mücadeleyi sulandırıyor!

banner106

Ak Parti belediye meclis üyesi Mehmet Ali Kiriş, CHP'li Erkan Demirci'nin sivrisinekle ilgili açıklamasına cevap verdi.

Ak Partili Kiriş: CHP'li Demirci mücadeleyi sulandırıyor!
18 Haziran 2020 Perşembe 09:42

banner108
banner238



Kiriş açıklamasında şunlarını ifade etti.
Bugünlerde medyada dolaşan bir mesajı okuyunca, ilk önce bunun fotomontaj ya da şaka olduğunu düşündüm. Ancak biraz araştırınca bunun gerçek paylaşım olduğunu gördüm ve hayretler içerisinde kaldım.
Bu mesaj Büyükşehir Belediye Meclisi Üyemiz CHP ‘li Erkan bey tarafından paylaşılmıştı. Erkan bey mesajında sineklerle ilgili yönetmelikleri derinlemesine incelemiş, araştırmış, rengine ve cinsine göre sinekle mücadelede sınıflandırma yapmış. Ben Erkan beyin derin ve ince araştırmaları sonucunda sineklerle mücadelenin nasıl yapılacağı ve Alanya halkının nasıl rahatlatılacağını mesajını vermesini beklerdim. Ne yazık ki bu sinekle mücadeleyi siyasi mücadeleye tercih etmiş. Bunun nedeni ise bölgemizde yaşanan Büyükşehirin hizmetlerinin boşluğunu örtbas etmeye çalışmaktır.
Sivrisinek Büyükşehirin, aksine Alanya Belediyesinin diyerek ciddi bir sorun olan Sinekle mücadelesini sulandırılmıştır.
Alanya’da Büyükşehir Hizmetleri olarak cidden büyük bir boşluk oluştu ve bu gedik gittikçe büyümeye devam ediyor. Büyükşehir ilk başta caddeleri yatırım yapmadan Alanya’ya devrederek Alanya’lının cebinden paraları buharlaştırmıştır. Ardından Alanyaspor tesisleri başta olmak üzere Hal projesi ve Ay sultan Plajı sürüncemede kalmıştır. Yetmedi bütçesi ayarlanmış ihalesi yapılmış işler Katı Atık Bertaraf tesisisi ve Gülevşen Camii projelerini de Böcek döneminde yapılmış gibi evveliyatını anmadan paylaşımlarla algı yönetmişler ve bununla çalışıyoruz havası vermeye çalışmışlardır.
Maalesef bu sinek rengi ve çapı açıklamaları ile vatandaşı oyalamanın zirvesini de görmüş olduk. Siz ilaçlama yaptınız da sivrisinek sorunu ortadan kalktı, bir aksinekler mi kaldı?. Ama renk algısı ile aksinek göndermesi yapılıyorsa, böcek ilaçlamaya bizler de başlarız.
Bahane üretmeden lütfen hizmet üretin. 1 sene oldu hala çiçek böcek paylaşımı ile Alanya oyalanıyor.
Alanya halkı bu şekilde hizmetin hesabını elbette zamanı gelince olacaktır.
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.