banner113

AK PARTİLİ MECLİS ÜYESİ ARAS: DEMİRTAŞ ELDEN GİDİYOR. FARKINDAMISINIZ!

banner106

Ak Parti Belediye Meclis üyesi Meliha Aras, Demirtaş bölgesinde yoğun bir yapılaşma olduğunu dikkat çekerek, arıtma sorununun ortaya çıktığını söyledi. 

AK PARTİLİ MECLİS ÜYESİ ARAS: DEMİRTAŞ ELDEN GİDİYOR. FARKINDAMISINIZ!
06 Eylül 2022 Salı 16:26

banner108
banner238

Bugün yapılan meclis toplantısında söz alan Ak Partili Belediye Meclis üyesi Meliha Aras "Maalesef son yıllarda Demirtaş bölgesinde yoğun bir yapılaşma var. Demirtaş elden gidiyor. Şuanda burada bulunan CHP ve İyi Partili belediye meclis üyelerine sormak istiyorum. Sayın Böcek'in geçtiğimiz yıllarda geldiğinde bu bölgedeki arıtma sorununa dikkat çektik. Kendisi ise 1 yıl içinde tamamlanacağını söylemişti. Ama maalesef yapılmadı. Yine tekrar geldiğinde yine sorunu yeniledik. Kendisi yapılacak dendi. Buradan sormak istiyorum. Demirtaş Arıtma tesisi yapılacak mı yapılmayacak mı?
Ak Partili Meclis üyesi Meliha Aras'ın bu sorusuna CHP'li meclis üyesi Erkan Demirci cevapladı. Demirci "Burada iki alternatif var. Projesi hazır. Çizimleri yapıldı. Ancak para lazım. Bir dünya bankası ile bir görüşmemiz var. Aldığımız haber doğrultusunda bu kredi alınmasında iyi sonuçların olduğunu öğrendik. Diğer bir alternatif ise ASAT'ın kendi bütçesinden yapması. Yani öz kaynakları ile bu tesisi yaparak hizmete sunacak. Yılsonu veya yılbaşında inşallah başlarız" dedi.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.