banner113

Ak Partili Toklu alınan kararları açıkladı!

banner106

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

Ak Partili Toklu alınan kararları açıkladı!
21 Haziran 2021 Pazartesi 21:24

banner108
banner238


Gerçekleştirilen toplantının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası millete sesleniş gerçekletirdi. Önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, merakla beklenen yeni kararları açıkladı. Yeni kararlara ilişkin Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu açıklamalarda bulundu.

Başkan Toklu yapmış olduğu açıklamada;

"Turizmimizin ve ekonomimizin canlanması için pandemi sürecinin en başından beri millet olarak yoğun çaba sarfetmiş bulunmaktayız. Dünya'yı ve Ülkemizi etkisi altına alan bu salgında, Ülkemiz aşılamayı hızla 30 yaşa kadar çekerek normalleşme için ciddi gayret içindedir. Bugün yapılan Kabine Toplantısının ardından özellikle müzik kısıtlamalarının kaldırılması konusunda ki tüm taleplerimizin karşılık bulduğunu görmemiz bizler için sevindirici bir konudur. Kabine Toplantısı'nda alınan diğer karalar ise, 1 Temmuz'da başlamak üzere sokağa çıkma kısıtlamaları tümüyle kaldırılıyor. Müzikle ilgili sınırlamayı da saat 24.00'e çekiliyor. 1 Temmuz itibarıyla Kamu kurum ve kuruluşlarında normal mesai düzenine geçiliyor. Şehirler arası seyahat kısıtlamalarıyla şehir içi toplu taşıma araçlarındaki sınırlamalar sona eriyor. Yeni kararların ülkemize ve Alanya'mıza hayırlı uğurlu olsun.

Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'na, bölge Milletvekillerimize ve bu süreçte fedakarlık gösteren tüm halkımıza teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.