banner113

Ak Partili Toklu'dan 19 mayıs mesajı!

banner106

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı

Ak Partili Toklu'dan 19 mayıs mesajı!
18 Mayıs 2021 Salı 12:35

banner108
banner238
.

Başkan Toklu mesajında; ‘‘Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşımızı başlatmak üzere Samsun’a çıkışının 102. yıl dönümüne ulaşmış olmanın mutluluğunu ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Milletimizin kaderini değiştiren, insanımız için umut dolu bir başlangıcı simgeleyen 19 Mayıs, Türk Ulusunu aydınlığa kavuşturan ve Cumhuriyet ile buluşturan bir dönüm noktası olmuştur. 
Aziz Milletimizin, istiklalimiz ve istikbalimizi korumak için genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle verdiği bu mücadele büyük bir zaferle sonuçlanmıştır. 

Esaret altındaki mazlum milletlere de ışık olan bu zaferle aziz Milletimiz;  vatan ve bayrak sevgisini, özgür yaşama kararlılığını tüm dünyaya bir kez daha ilan etmiştir.
Sevgili Gençler, Aziz şehitlerimizin canları pahasına savundukları bu vatan üzerinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği, bu istiklal şuuruyla yetişen sizlere emanet edildi. Sizlerin en iyi şekilde yetişmeniz, çağın gerekleri doğrultusunda nitelikli bir eğitim almanız devlet ve millet olarak en önemli amacımızdır. Gençlerimiz bu emanetin farkında. Ülkemizi daha güzel yarınlara, daha büyük hedeflere ulaştırma yolunda, önemli başarılar kazanıyorlar. 

Ülkemizde ve uluslararası alanda, ezber bozan projelere imza atıyorlar. Şüphe yok ki, dün olduğu gibi, bugün olduğu gibi, yarın da ülkemizi daha aydınlık yarınlara, daha büyük hedeflere doğru emin adımlarla taşıyacak olan yine gençlerimiz olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını rahmet, saygı ve şükranla anıyor, geleceğimizin teminatı gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.
NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE’’
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.