banner113

Ak Partili Toklu nun merak uyandıran listesi!

banner106

AK Parti’de Cumartesi günü gerçekleştirilecek kongre için hazırlıklar hızlandı.

Ak Partili Toklu nun merak uyandıran listesi!
14 Eylül 2020 Pazartesi 07:06

banner108
banner238
AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nın 7. Olağan Kongresi’ne sayılı günler kaldı. 19 Eylül Cumartesi günü korona virüs tedbirleri gereği Alanya Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek kongreye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da katılacak. 
Kongrede tek aday olarak çıkacak olan İlçe Başkanı Mustafa Toklu, hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. 2010-2014 yılları arasında İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yerine getiren ve Aralık 2017’de 10. ilçe başkanı olarak seçilen Toklu, Cumartesi günkü kongrede yenilenerek yoluna devam edecek. İlçe Yönetim Kurulu’nun yeni listesi için çalışmalarını sürdüren Toklu, siyasette yetenekli yeni isimlere fırsat vermeyi düşünüyor. Bir yandan da partiye emek vermiş isimlerin de görüşünü alan Toklu, ince eleyip sık dokuyor. 
GÖNÜLLERİ BİZİMLE OLACAK 
Yönetimde yer almak için yoğun taleplerin geldiğini belirten Toklu, kongre süreci hakkında şöyle konuştu: “Kongremizi korona virüs tedbirleri gereği açık alanda yapmayı tercih ettik. Daha önceki yıllarda adeta bayram havasında geçen AK Parti kongresi bu yıl pandemi nedeniyle sınırlı katılımcı ile gerçekleşecek. Ama biliyoruz ki kongrede olmayan partililerimizin her zaman olduğu gibi gönlü bizimle olacak. 
AHDE VEFA İLE HAREKET ETTİK
Göreve geldiğimiz ilk günden beri ahde vefa ile hareket ettik. Partiye emek vermiş isimleri hiçbir zaman unutmadık. Çalışmalarımızla hem halkımızın hem de partimizde görev almış, partimize emek vermiş birçok değerli ismin takdirini topladık. Bu manevi destek bizi gelecek için daha güçlü ve azimle çalışmaya teşvik etti. 
DAHA DA GÜÇLENECEĞİZ 
Çalışmalarımızı aynı azim ve kararlılıkla sürdürmek için kongre hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Yeni yönetim kurulumuzu şekillendirmeye başladık. Her kesimden yoğun talep var. 2023’ün listesini hazırlayacağız. Güçlü isimlerin yer alacağı listemizde partimizin her zaman önem verdiği kadın ve gençlere hak ettiği değeri göstereceğiz. Kongremizle ilçe teşkilatımız daha da güçlenerek yoluna emin adımlarla devam edecek.” 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.