banner113

Ak Partililerin yayla ziyaretleri sürüyor!

banner106

Geçtiğimiz haftasonu batı yaylalarına yapılan ziyaretlerin ardından AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nın ikinci durağı bugün doğu yaylaları oldu.

Ak Partililerin yayla ziyaretleri sürüyor!
27 Ağustos 2021 Cuma 16:42

banner108
banner238
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri, bugün doğu mahallelerinin yaylalarını ziyaret etti. 

Toklu ve ekibi, her sene düzenlediği yayla ziyaretlerini bu sene de gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz hafta Çakallar, Saburlar, Güzelbağ, Türkler, Soğukpınar, Güney, Orhan, Karamanlar, Yenice, Burçaklar, Gümüşgöze ve Gözübüyük Mahallelerinin yaylalarını ziyaret eden Başkan Toklu ve ekibi bu hafta ki ziyaretlerine; Kaplanhanı, Söğüt, Karapınar ve Gozler yaylaları ile devam etti. Yapılan Ziyaretten oldukça memnun olan ve ‘‘sadece seçim zamanı hatırlanmadıklarını’’ dile getiren vatandaşlar, Başka Toklu ve ekibine teşekkürlerini ve memnuniyetlerini ilettiler.

Ziyaretlere ilişkin Başkan Toklu yapmış olduğu açıklamada; "Geçtiğimiz hafta batı mahallelerimizin yaylalarına gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretlerimizin ardından bugün doğu mahallelerimizin yaylalarına ziyaretlerimizi; İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Meclis Üyemiz ve Mahalle Başkanlarımız ile gerçekleştirdik. 
 
Gerçekleştirmiş olduğumuz yayla ziyaretlerimizi her sene tekrarlıyoruz ve her tekrarımız da vatandaşlarımızın bizleri ayrı bir muhabbet ve sevgiyle karşılamaları bizleri daha da güçlü kılıyor. Yaylalarımız da bulunan her bir vatandaşımıza misafirperverlikleri için tek tek teşekkürlerimizi sunuyoruz. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun.
 
Tabi ki bu ziyaretimizde de yayla halkımız, batı yaylalarımızda görülen yol ve su sıkıntılarını çekiyor. Yaylalarımızda, Büyükşehir Belediyesi kaynaklı ciddi bir hizmet eksikliği var. Defalarca Büyükşehir'e iletilen sıkıntılara maalesef halen bir cevap alınamamış." ifadelerine yer verdi.

 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.